Vietnam Direkte 2018-06-07T09:24:36+00:00

Vietnam Direkte

Saltslettene i Nha Trang

Vietnam Direkte er et Saigon Tours AS produkt som spesialiserer seg på skreddersydde, private turer til Vietnam, Kambodsja, Thailand, Myanmar og Laos. Her får du skreddersydd reisen slik at flere land kan besøkes på samme reise eller kun et land. Ved hjelp av en stor portefølje av opplevelser kan Saigon Tours Vietnam vise deg det aller beste av hva regionen har å by på og våre reiseeksperter setter sammen skreddersydde reisepakker som passer alle dine reisepreferanser og behov. Alle reiser er et privat arrangement og det betyr at det kun er deg og de du bestiller for som reiser sammen (gjelder ikke overnattingscruise i Ha Long Bay da dette er større båter med mange lugarer).

En reise med egen private guide og sjåfør som tar vare på dere fra dere lander til dere reiser hjem.

Saigon Tours Vietnam er et selskap i Vietnam og all kontakt skjer på engelsk, selskapet formidler ikke flybilletter fra Norge.
Kun landarrangement!

Siste fra Facebook!

Forespørsel Vietnam Direkte

Fyll ut skjemaet så detaljert som mulig på engelsk og vi kontakter deg innen 24 timer, skjemaet danner basis for det du ønsker på din neste drømmereise, vi former ditt opplegg helt etter dine ønsker og våre kunnskaper.