Vietnam Direkte

– SEND FORESPØRSEL HER –

Vietnam Direkte har spesialisert seg på skreddersydde, individuelle reiser til Vietnam, Kambodsja, Thailand, Myanmar og Laos. Her får du tilpasset reisen om du kun ønsker å besøke et av landene eller i kombinasjon av flere land. Ved hjelp av en stor portefølje av opplevelser og vår erfaring kan Saigon Tours avdeling i Vietnam gi deg det aller beste av hva regionen har å by på. Våre eksperter setter sammen pakker i samarbeid med deg slik at alle dine ønsker for din neste drømmereise oppfylles.

Eget kontor i Vietnam:

Vietnam Direkte for deg som ønsker individuell tilpassing og oppfølging. Her kan du tilrettelegge i samarbeid med oss små eller større opplegg tilpasset dine behov og ønsker. Vår dyktige konsulent i Hanoi, Vietnam tilpasser alt slik at du får akkurat den reisen du er på jakt etter. Kun en person å forholde seg til fra planlegging til reisens slutt.

En reise med egne private guider og sjåfører som tar vare på dere fra dere lander til dere reiser hjem.

NYHET!

Lotus Reiser Vietnam

Lotus Reiser Vietnam

På våre hjemmesider finner du et bredt utvalg av reiser for individuelle, alle reiser foregår med privat transport og guide. Du blir hentet på flyplassen ved ankomst og vi legger tilrette for en vellykket ferie/opplevelsestur. Her finner du noe for enhver smak.

LES MER HER!
Kristen Quach (Ms.)
Kristen Quach (Ms.)Sales Executive in Hanoi, Vietnam
Kristen er meget dyktig og svarer raskt på dine spørsmål. Mange nyter godt av hennes kunnskaper når programmene skal skreddersys. Kontakt henne i dag og hun tilpasser din neste drømmereise. Hun sitter klar og gleder seg til å hjelpe deg.
SEND FORESPØRSEL HER

Forespørsel Vietnam Direkte

Fyll ut skjemaet så detaljert som mulig på engelsk og vi kontakter deg innen 24 timer, skjemaet danner basis for dine ønsker på din neste drømmereise, vi former ditt opplegg basert på våre meget gode kunnskaper.