Vietnam Direkte

Saltslettene i Nha Trang

Vietnam Direkte er et Saigon Tours AS produkt som spesialiserer seg på skreddersydde, private turer til Vietnam, Kambodsja, Thailand, Myanmar og Laos. Her får du skreddersydd reisen slik at flere land kan besøkes på samme reise eller kun et land. Ved hjelp av en stor portefølje av opplevelser kan Saigon Tours Vietnam vise deg det aller beste av hva regionen har å by på og våre reiseeksperter setter sammen skreddersydde reisepakker som passer alle dine reisepreferanser og behov. Alle reiser er et privat arrangement og det betyr at det kun er deg og de du bestiller for som reiser sammen (gjelder ikke overnattingscruise i Ha Long Bay da dette er større båter med mange lugarer).

En reise med egen private guide og sjåfør som tar vare på dere fra dere lander til dere reiser hjem.

Siste fra Facebook!

Eget kontor i Vietnam:
Vi har også vårt eget kontor i Hanoi, på kontoret i Norge konsentrer oss om fellesreiser med norsk reiseleder har vi også en egen avdeling for de som ønsker tilpassede opplegg på egenhånd. Her kan du kjøpe små og større opplegg tilpasset dine behov og ønsker. Vi tilpasser alt slik at du får akkurat den reisen du er på jakt etter, da i samarbeid med våre konsulenter i Hanoi, Vietnam.

Vietnam-Direkte-sin-kontaktperson
Kristen Quach (Ms.)
Sales Executive in Hanoi, Vietnam

Bestill direkte i Vietnam, hotellpakker og rundreiser!

Forespørsel Vietnam Direkte

Fyll ut skjemaet så detaljert som mulig på engelsk og vi kontakter deg innen 24 timer, skjemaet danner basis for dine ønsker på din neste drømmereise, vi former ditt opplegg basert på våre meget gode kunnskaper.