– Vietnam på budsjett –

Hanoi - Ha Long Bay - Hoi An - Hue - Ho Chi Minh City

12 dager

2019 - 2020

MER OM REISEN
PROGRAM
HOTELLER
VIKTIG INFO

– Vietnam på budsjett –

Hanoi - Ha Long Bay - Hoi An - Hue - Ho Chi Minh City

12 dager

2019 - 2020

MER OM REISEN
PROGRAM
HOTELLER
VIKTIG INFO

Medlem av:
Reisegarantifondet

Fantastiske Vietnam
Rundreise

Rundreise

Reisens varighet

12 dager

Fridager

Hoi An

Hotellkategori

3/4-stjerner

Vietnam på budsjett er en grunnpakke som gir det de beste opplevelsene på en reise i Vietnam fra nord til sør. På denne pakken benytter vi meget gode 3-stjerners hoteller med daglig frokost.  Dette er en individuell reise så du bestemmer selv når du vil reise. En individuell reise betyr at dere får egen privat transport i Vietnam samt at dere har deres egen guide, dere vil ikke bli blandet sammen med andre grupper på reisen.

Hvorfor velge Vietnam på budsjett?
Vietnam på budsjett gir deg kanskje en av de rimeligste pakkene du kan finne men samtidig ha en meget god kvalitet. Hotellene vi har plukket ut har høy standard. Flyreisene innenriks Vietnam er også inkludert i prisen. Ved å velge denne pakke står du fritt til å velge flyselskap enten at du gjør det selv eller at Saigon Tours AS hjelper deg med dette. Bestiller du flybilletter på egenhånd så bestill med ankomst Hanoi og hjemreise fra Ho Chi Minh City, dette sparer deg for ekstra flyreiser og dyrere pris.

Vietnam på budsjett inkluderer:
11 netter på gode 3 stjerners hoteller – innenlands fly Hanoi – Da Nang og Hue – Ho Chi Minh City – all transport i privat bil m/aircondition – gode engelskspråklige guider – overnattingscruise i Ha Long Bay – keiserbyen Hue – sjarmerende Hoi An – cruise på Mekongelven- utflukt til tunnelene i Cu Chi – måltider: daglig frokost på hotellene, ellers måltider som spesifisert i program.

SAIGON TOURS AS

Reiseperiode:
2019 - 2020

kr 10 350,00

Prisen gjelder pr. person i delt dobbeltrom
når min. 2 personer reiser sammen.

Reiser dere 4-5 personer
kr 9 850,00 pr. person.

Reiser dere 6-8 personer
kr 8 350,00 pr. person.

Tillegg enkeltrom

+ kr 3 200,00

Oppgitte priser inkluderer ikke flybilletter fra Norge.

VIETNAM PÅ BUDSJETT

12 dager

Hanoi - Ha Long Bay - Hoi An - Hue - Ho Chi Minh City

Program & Detaljer

Vietnam på budsjett 12 dager kart
(klikk for større kart)
Dag 1: Ankomst Hanoi

Dere blir møtt av vår dyktige guide på flyplassen hvis dere ankommer med fly. En kort kjøretur (35min) til hotellet i sentrum av byen.

Sjekker inn på hotellet, ettermiddagen og kvelden fri til å utforske Hanoi på egenhånd.

NB: Ankommer dere Hanoi på andre måter enn med fly avtaler vi møtetidspunkt og sted.

Ingen måltider inkl.

Velkommen til Vietnam på budsjett

VELKOMMEN TIL VIETNAM
Dag 2: Hanoi

Etter frokost blir det en guidet tur i Hanoi. Første stopp er Van Mieu – Quoc Tu Giam (Litteraturtempelet og regnes som Vietnams første universitet). Den flotte hagen og den godt bevarte arkitekturen ble bygd i det 11. århundre og gir deg et glimt av Vietnams dagligliv og fortid. Tar turen til Ba Dinh-square som inneholder Ho Chi Minh-mausoleet.

Neste på programmet er en time rickshaw-tur for å utforske gatene i den gamle bydelen i Hanoi, her er gatenavnene oppkalt etter de spesifikke varene som en gang ble tilbudt for salg på disse stedene.

Det blir også tid til et besøk på travle Dong Xuan markedet, og en kort spaser tur til Hoan Kiem sjøen som ligger i sentrum av byen.

På kvelden blir det et besøk til det unike vanndukketeateret før turen går tilbake til hotellet.

Overnatter på hotell i Hanoi og resten av kvelden fri til å utforske byen på egenhånd.

Frokost inkl.

Dag 3: Hanoi – Ha Long Bay

En god frokost på hotellet og i dag reiser dere ut til Ha Long Bay for et fantastisk cruise i denne vakre bukten. Ha Long Bay står på UNESCOs verdensarvsliste – der tusenvis av spektakulære kalksteinstopper stiger opp fra det klare smaragdfargede havet i Tonkin-bukta.

Ved ankomst båten ønskes dere velkommen ombord av båtens kaptein sammen med en velkomstdrikke. Nøkler til deres lugar leveres ut og cruiset starter. Lunsj serveres mens dere passerer et fantastisk skue ut i bukten. Etter lunsj kan du slappe av på båtens soldekk eller delta på noen av utfluktene som båtens mannskap arrangerer.

På kvelden ankrer båten opp og ligger rolig for natten og en velsmakende middag serveres.

Overnatter i koselige lugarer på båten, lugarene har både aircondition og private bad.

Frokost, Lunsj, Middag inkl.

Dag 4: Ha Long Bay – Hoi An

For morgenfuglene blir det en Tai Chi-seanse på båtens soldekk etterfulgt av en enkel frokost med kaffe samt litt å bite i.

Båten hever anker og fortsetter sitt cruise i bukten. Nyt morgenen fra soldekket eller bli med på utflukten båten arrangerer denne morgenen.

Sjekker ut av lugaren og en brunsj serveres mens båten nå setter kursen tilbake til havnen.

Ved ankomst havnen står din ventende transport og guiden tar dere med tilbake til Hanoi og flyplassen.

Tar farvel med guiden i Hanoi og en kort flyreise (1 time) til Da Nang der du blir møtt av en ny guide ved ankomst. En kort kjøretur (ca. 35 min) og dere ankommer det sjarmerende stedet Hoi An og sjekker inn på deres hotell der.

Overnatter på hotell i Hoi An og resten av kvelden fri til å utforske stedet på egenhånd.

Lett Frokost, Brunsj inkl.

Dag 5: Hoi An

Starter med frokost på hotellet og guiden kommer og henter dere for en flott båttur på Thu Bon River. Ankommer Thanh Ha keramikklandsby og ser hvordan de lokale produserer sine varer, i landsbyen driver de fortsatt produksjonen etter eldgamle metoder.

Båten tar dere med tilbake til byen og det blir en guidet tur rundt i den gamle bydelen av Hoi An. Besøker den japanske broen, den kinesiske samlingshallen, besøker et av museene og tilslutt det lokale markedet.

Tilbake til hotellet og resten av dagen fri til å utforske Hoi An på egenhånd.

Overnatter på hotell i Hoi An.

Frokost inkl.

Dag 6: Hoi An

Dagen fri til å utforske Hoi An på egenhånd eller bare slappe av på solsengen på hotellets basseng.

Frokost inkl.

Golden Bridge

BaNa Hills og Golden Bridge (pris kr 750,00 pr. person)
Ønsker du ikke fridag kan vi ta dere til BaNa Hills og Golden Bridge. Ble ferdigstilt i 2017 og ble fort den nye store turistattraksjonen i Da Nang, Vietnam. Golden Bridge ligger på toppen av Ba Na Hills, mer enn 1400 m over havet og ca. 80 km fra Hoi An. For å komme til toppen må man benytte stedets kabelbanesystem og tilbyr en fantastisk utsikt over Da Nang City og havet.

Hele turen varer i 4-5 timer. Prisen inkluderer: privat transport, guide, billetter for kabelbanen, inngangsbilletter til Fantasy Park, vann i bilen.

Dag 7: Hoi An – Hue

Etter frokost settes kursen nordover og til keiserbyen Hue. På turen nordover passerer dere det 21 km lange Hai Van Passet og en fantastisk utsikt venter dere på toppen (496 m.o.h), passet er også et klimaskille mellom tropisk klima i sør og 4 årstider i nord.

Ankommer Hue og sjekker inn på deres hotell i sentrum av byen.

På ettermiddagen blir det et besøk til det keiserlige citadellet som anerkjennes av UNESCO som verdens kulturarv. Citadellet hadde sin storhetstid fra 1805 til 1945, i løpet av perioden på 140 år huset Citadellet 13 konger under Nguyen dynastiet.

Videre besøker dere Tu Ducs gravsted, Tu Duc var en av de kongene under Nguyen dynastiet og en dyktig poet, noe som også gjenspeiler hans gravsted.

Overnatter på hotell i Hue.

NB: Ønsker du ikke å reise til Hue kan denne byttes mot en ekstra natt i Hoi An.

Frokost inkl.

Dag 8: Hue – Ho Chi Minh City

Frokost på hotellet og litt fritid på formiddagen før transport til flyplassen i Hue for en kort flyreise (1 time) til Ho Chi Minh City.

Tar farvel med guiden på flyplassen og en ny guide venter dere ved ankomst Ho Chi Minh City og tar dere med til deres hotell i sentrum av byen.

På ettermiddagen vil det bli en guidet tur for å bli kjent med byen. Spaserer langs handlegaten Dong Khoi videre opp til gjenforeningspalasset, Notre Dame katedralen og det gamle postkontoret.

Overnatter på hotell i Ho Chi Minh City og resten av kvelden fri til å utforske på egenhånd.

Frokost inkl.

Dag 9: Ho Chi Minh City

Spiser en god frokost på hotellet og i dag reiser dere en tur ut til de kjente Cu Chi-tunnelene, 70 km nordvest for Ho Chi Minh-byen.

Tunnelsystemet ble igangsatt i 1948 for å hjelpe Viet Minh til å bekjempe franskmennene. Etter hvert ble dette til en underjordisk by/tunnelsystem som innehold oppholdsrom, kjøkken, våpenlager, felthospitaler og kommandosentre. Når krigen mot amerikanerne var over strekte systemet seg i hele 200 km med underjordiske tunneler.

Under Vietnamkrigen ble hele området Cu Chi tungt bombardert og fra 1988 har to seksjoner av tunnelene blitt åpnet for besøkende der du ser det meste fra bakkeplan. De som ønsker kan prøve en liten del med å gå ned i tunnelene (frivillig).

Tilbake til Ho Chi Minh City og resten av dagen på egenhånd.

Frokost inkl.

Dag 10: Ho Chi Minh City

Etter frokost blir dere hentet av guiden for en full dag til Mekong Deltaet.  Saigon Tours AS har sitt eget lille paradis i deltaet der dere kan nyte det lokale livet helt i fred og ro.

Ankommer Ben Tre og går ombord i en ventende båt som tar dere med ut på den mektige Mekongelven. Fra båten får du et tett innblikk i daglige aktiviteter fra de lokal både på elven og langs elvebredden. Og på båten serveres tropiske frukter av alle slag.

Stopper hos en familie som driver med produksjon av kokosnøtter. Her produseres alt fra spisepinner til kosmetikk og smakfulle karameller.

Setter dere på syklene og en meget flott sykkeltur venter langs smale stier nede i deltaet. Ankommer en familie som livnærer seg på produksjon av sopelimer. Fortsetter videre med stedets tuk-tuk før vi ankommer elvebredden for en stille ferd bland vannkokosnøttpalmer.

Dagens lunsj serveres langs elvebredden der dere får servert lokale matretter fra Mekong Deltaet.

Etter lunsj blir det en kort spasertur før dere ankommer deres ventende bil som tar dere tilbake til Ho Chi Minh City.

Resten av ettermiddagen/kvelden fri til å utforske byen på egenhånd.

Frokost, Lunsj inkl.

Dag 11: Ho Chi Minh City

I dag har dere hele dagen fri til å utforske byen på egenhånd, byen har mange severdigheter og mye å by på for en fridag.

Overnatter på hotell i Ho Chi Minh City.

Frokost inkl.

BBQ på fortauet

Saigon on Wheels (pris kr 590,00 pr. person)
Utforsk Saigon med scooter! Saigon den største byen i Vietnam, en livlig by som gir deg mange muligheter. Hopp opp på baksetet av en scooter kjørt av en av de lokale for å utforske Saigons “street food” herligheter, akkurat som de lokale gjør. Her bugner det av fristelser alt fra nudler til friterte/ferske vårruller, fra bagett til pannekaker.

Prisen inkluderer: scooter med sjåfør, guide, street food, drikke (vann, mineralvann og 1 øl),

Dag 12: Ho Chi Minh City

Utsjekking fra hotellet senest kl. 12:00.

NB:Har dere flyreise hjem denne dagen kommer guiden og henter dere for transport til flyplassen.

Frokost inkl.

VIETNAM PÅ BUDSJETT
12 dager

Vietnam på budsjett 3 stjerners hoteller

HOTELLER PÅ REISEN

Hanoi - Ha Long Bay - Hoi An - Hue - Ho Chi Minh City

3 stjerners hotell

Lenid Hotel
Hanoi

Ligger rett ved den norske ambassaden sentralt plassert i byen. Kun 7 min gange til Hoan Kiem sjøen i sentrum av byen.

Flotte rom og tilbyr en veldig god service til sine gjester. Kort gangavstand til lokale restauranter.

HOTELLETS HJEMMESIDE

det er problemer med linken til hotellet

4 stjerners hotell

V’Spirit Premier
Ha Long Bay

V’Spirit Premier en elegant designet båt med 3 dekk, er utformet i vietnamesisk tradisjonell smakfull stil. Alle lugarer med privat bad og aircondition.

V’Spirit Premier Cruise har sitt cruise i Lan Ha Bay i den sørlige delen av Ha Long Bay som er et roligere hjørne av den fantastiske bukten.

BÅTENS HJEMMESIDE
5 stjerners hotell

Belle Maison Hadana
Hoi An

Alle rommene er smakfullt innredet og utstyrt. Ligger bare 700 meter fra Hoi Ans gamleby. Hotellet har eget svømmebasseng. Restaurant, egen bar og SPA avdeling er noen av fasilitetene som hotellet tilbyr. En nydelig frokost venter gjestene hver morgen.

Privat strandområde ved An Bang Beach med gratis shuttle bus fra hotellet, gratis sykkelutleie og trimrom.

HOTELLETS HJEMMESIDE
3 stjerners hotell

ÊMM Hotel Hue
Hue

Det beste tre-stjerners hotellet i Hue, som ligger i sentrum av byen. Hotellet har 86 velutstyrte rom med restauranter, barer, svømmebasseng samt SPA avdeling.

10 minutters gange til parfymefloden, sentralt beliggende med kort avstand til restauranter og shopping.

HOTELLETS HJEMMESIDE
3 stjerners hotell

Lotus Central  Hotel
Ho Chi Minh City

Dette hotellet har store flotte rom og svømmebasseng på taket, i toppetasjen finnes også en bar/restaurant der sene kveldstimer kan nytes sammen med en fantastisk utsikt.

Hotellet ligger meget sentralt plassert i byen, kort avstand til Saigons store marked Ben Thanh (450 m). Et glimrende utgangspunkt for opplevelser.

HOTELLETS HJEMMESIDE

April 2019
Vietnam -nord til sør-

For en ferie vi har hatt i Vietnam! Saigon Tours AS gjorde dette til en uforglemmelig opplevelse. Saigon Tours AS reise fra nord til sør anbefaler vi på det varmeste.

Ida Bilen, 2843 Eina

April 2018
Vietnam -nord til sør-

Vi reiste med Saigon Tours AS fra Hanoi til Saigon, dette var 17 dager med topp kvalitet på alt.
Vi gleder oss på vegne av alle som får oppleve å reise med Saigon Tours AS, deres kjennskap til landet gjorde reisen derfor helt unik.

Nils Hanstad, 3370 Vikersund

Mars 2018
Vietnam -nord til sør-

Vi hadde en super tur fra nord til sør mars 2018. Opplevelser på løpende bånd, Takk til Tom som ga oss opplevelser vi aldri ville funnet selv Anbefaler Saigon Tours AS til alle som vil til Vietnam

Line Wanberg, 1084 Oslo

Februar 2018
Vietnam -nord til sør-

Vi deltok på en fantastisk nyttårstur med Saigon Tours i februar 2018. Et veldig flott opplegg der vi fikk oppleve folkelivet i by og land, tatt med på spennende aktiviteter til vanns og på land, kultur og historie – sol og bad. For oss et passe opplegg med organiserte opplegg og fri tid til disposisjon.

Inger Lise Pettersen, 8646 Korgen

November 2017
Kambodsja & Vietnam

Vi deltok på turen til Kambodsja og Sør-Vietnam i november/desember 2017. Vi var veldig fornøyd med Saigon Tours på reisen «Vietnam fra Nord til Sør» som vi deltok på januar/februar 2016, så forventningene var skyhøye denne gang. De ble oppfylt til det fulle! 17 dager senere reiste vi hjem proppfulle av så mange fine opplevelser at det vil ta lang tid å fordøye alt.

Tone K. Nygård, 1446 Drøbak

Oktober 2017
Vietnam -nord til sør-

Vi dro 28/10 og hjem 10/11. Fra nord i Hanoi til sør i Saigon. En fantastisk tur på alle måter. Strålende reiseleder. Kunnskapsrik, tolerant, språkmektig og en overraskende flott sangstemme. Busser og guider, mat, hoteller alt var topp fra dag en. Saigon Tours AS anbefales på det sterkeste. Vi kommer veldig gjerne tilbake for å nyte litt mer strandliv og motorsykkel.

Marit Vestre Evensen, 0258 Oslo

November 2016
Kambodsja & Sør-Vietnam

Vi hadde en kjempeflott tur til Kambodsja og sør-Vietnam. Opplegget var som forrige tur helt perfekt. Et flott program med dyktige lokale guider. Hotellene var som tidligere i toppklasse. Besøket i Angkor Wat var enestående. Denne turen hadde også overnatting i en lodge i Mekong deltaet før en 3 dagers båttur i deltaet. Avslutningen på øya Phu Quoc gjorde prikken over i en.

Birger Andersen, 1480 Slattum

November 2016
Vietnam -nord til sør-

Å kjøpe seg en reise er egentlig å kjøpe seg en drøm. Denne turen oppfylte drømmen. En behagelig og kunnskapsrik norsk reiseleder og et opplegg spekket med opplevelser, og som i tillegg gikk «på skinner», gjorde at vi fikk oppfylt drømmen.
Med andre ord- en kjempefin tur!

Unni Mathisen, 1605 Fredrikstad

November 2016
Vietnam -nord til sør-

Vi vil gjerne takke for en fantastisk tur med et hyggelig reisefølge. Vi har vært på mange felles reiser både i Sør-Amerika, Afrika og ikke minst i Asia, men til vår store positive overraskelse ble opplegget til Saigon Tours AS det beste vi har vært med på.
Lykke til med deres nye reiser!

Liv Birch Aune, 1396 Billingstad

November 2016
Vietnam -nord til sør-

Takk for en fantastisk opplevelse. Det som gjorde ferien så unik, skyldes nok at du var tilstedeværende, snakket språket og kjenner landet, -og at dine personlige refleksjoner var interessante. Det å bli tatt utenom «main touriststream» gjorde opplevelsene ekstra bra. Det var vår første tur til Asia, og det har gitt mersmak, men denne ferien gjør kanskje til at vi legger lista vel høyt for videre opplevelser?

Lasse Svendsen, 4846 Arendal

Vietnam på budsjett
12 dager

– FORESPØRSELSKJEMA –

Problemer med forespørselen?
Send oss en e-post til mail@saigontours.no eller kontakt oss her!

Vietnam på budsjett
12 dager

INFORMASJON OM REISEN

Vietnam på budsjett, oppholdet i Vietnam er 12 dager og norske statsborgere er fritatt for visum på denne reisen. Statsborgere med norsk pass er fritatt for visum når oppholdet holder seg innenfor 15 dager. Du må sørge for at ditt pass er uten feil eller skader, samt en gyldighet mer enn 6 måneder etter utreise fra Vietnam.

Ordner du derimot flybilletter selv og ønsker ekstradager i Vietnam og oppholdet varer mer enn 15 dager trenger du visum. Visum kan du enkelt ordne via denne linken: Søk visa her!

Les vår artikkel om ødelagt pass her: Passproblemer

Vietnam på budsjett prisen inkluderer IKKE flyreisen til og fra Vietnam. Ønsker du dette inkludert, ordner vi dette.

Flybilletter kan du enkelt ordne selv via søkemotorer på web, eller vi hjelper deg med dette. Du vil da få et tilbud av oss på flybillettene. Ordner du flybilletter selv så starter denne reisen i Hanoi og slutter i Ho Chi Minh City (Saigon) Flyplasskode for Hanoi (HAN) og flyplasskode for Ho Chi Minh City (SGN).

Flyselskapene og andre bookingtjenester tilbyr tjenesten «flere destinasjoner» så her kan du enkelt legge inn ankomst sted og hjemreisested.

På innenriksflyvningene på reisen Vietnam på budsjett er inkludert og her benytter vi Vietnam Airlines som er det største selskapet i Vietnam, Vietnam Airlines har en ganske ny flyflåte og mange av våre gjester blir positivt overasket over standarden på både selskap og fly.

Vietnam på budsjett har 2 innenriks flyvninger, Hanoi til Da Nang (1 time), Hue til Ho Chi Minh City (1 time.).

Innenlands er det tillatt med 20 kg innsjekket bagasje samt 7 kg håndbagasje.

Når du sender en forespørsel på reisen Vietnam på budsjett via vårt skjema her på siden vil du få en bekreftelse på mottatt forespørsel. Vi sjekker opp dine detaljer og ønsker.

Vi vil så sjekke oppsatte hoteller for tilgjengelighet opp mot ønsket dato, skulle et eller flere av hotellene være fullbooket tar vi kontakt og informerer deg om dette før en eventuell bestilling må bekreftes.

Vietnam er regnet som et av de tryggeste landene i Asia, men ta godt vare på dine eiendeler under reisen. Sikre dine verdisaker som dokumenter, kredittkort, førerkort og pass med å legge dette i hotellrommets safe. Dette vil spare deg for masse bryderier hvis noen skulle bli borte og du må skaffe til veie nye.

Finner du ikke svar på det du leter etter, ta kontakt med oss på telefon: 955 28 100 eller på e-post: mail@saigontours.no

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

På sosiale medier deler vi informasjon, oppdateringer og viser deg nye spennende reiser og tilbud. Her kan du enkelt kommunisere med oss, dele dine historier, bilder og videoer.

– lik vår facebook og instagram, få med deg siste nytt –