– Vietnam i Påsken –

5 stjerners hoteller

Hanoi - Ha Long Bay - Hoi An - Nha Trang - Ho Chi Minh City

17 dager
Avreise: lørdag, 20.03.2021
Hjemkomst: mandag, 05.04.2021
OM REISEN / PRIS
PROGRAM
HOTELLER
VIKTIG INFO

– Vietnam i Påsken –

5 stjerners hoteller

Hanoi - Ha Long Bay - Hoi An - Nha Trang - Ho Chi Minh City

17 dager
Avreise: lørdag, 20.03.2021
Hjemkomst: mandag, 05.04.2021
OM REISEN / PRIS
PROGRAM
HOTELLER
VIKTIG INFO

Medlem av:

Vietnam
Rundreise

nord til sør

Reisens varighet

17 dager

Fridager

Nha Trang

Hotellkategori

5 stjerner

Vietnam i Påsken 2021 tar deg med på en spennende og opplevelsesrik reise gjennom Vietnam. Vi starter i nord og Hanoi der vi får et innblikk i landets historie og kultur, samt oppleve menneskenes dagligliv på nært hold. Fortsetter videre ut til Ha Long Bay med et cruise i denne vakre bukten. Båten vi benytter heter Sealife Legend. Her kan du bare lene deg tilbake å nyte det vakre landskapet som passerer i sakte film enten fra sol-dekket eller din private balkong (alle lugarer har private balkonger og bad).

Hoi An

Fortsetter reisen sørover og til det vakre og sjarmerende stedet Hoi An. Stedet gir muligheter for mange spennende opplevelser fra sykkelsetet eller til fots. Her er det også muligheter for å ta turen til Cua Dai stranden noen timer på solsenga og en dukkert i havet hvis noen skulle ønske dette.

Fridager Nha Trang

Like utenfor byen Nha Trang finner vi Amiana Resort, et fantastisk flott sted for fridager. Stedet gir dere mange muligheter også for dere som ikke ønsker å tilbringe hele tiden på solsenger. Her kan dere besøke sjarmerende fiskerlandsbyer, båtturer ut til småøyene like utenfor byen.

Ho Chi Minh City og Ben Tre

Hele reisen avsluttes i sør med Ho Chi Minh City som siste stopp på reisen. Her blir det en tur ut til Cu Chi Tunnelene og en dags tur til Ben Tre og Mekong deltaet. Vårt hotell har den beste plasseringen i byen og ligger nede ved Saigon River.

-REIS MED SAIGON TOURS AS-
Reiseleder

Denne reisen har norsk reiseleder!

Reiseperiode:
20.03.2021 – 05.04.2021

kr 28 150,00

pr. person i delt dobbeltrom

Enkeltrom: kr. 37 650,00

Alle priser gjelder avreise Oslo Lufthavn
Depositum kr. 2 000,00 pr. person

LEDIGE PLASSER

Vietnam i Påsken
17 dager

Hanoi - Ha Long Bay - Hoi An - Nha Trang - Ho Chi Minh City

Program & Detaljer

Vietnam i Påsken

klikk her for større kart
Dag 1: Avreise Oslo Lufthavn

Vietnam i Påsken starter med avreise fra Oslo Lufthavn på formiddagen, flybytte og direkte til Hanoi, Vietnam.

Måltider på flyreisen inkl.

Dag 2: Ankomst Hanoi

Ankommer Hanoi på formiddagen og den norske reiselederen møter dere på flyplassen ved ankomst. En kort busstur til hotellet for innsjekking og avslapping etter flyreisen.

I kveld skal vi gi dere en smak av Vietnam, en fantastisk velkomstmiddag venter dere på en av Hanois flotteste restauranter.

Resten av kvelden fri til å utforske sentrum av Hanoi med Hoan Kiem sjøen liggende kun 5 min. gange fra vårt flotte hotell.

Overnatter på La Sinfonía Del Rey, Hanoi

Velkomstmiddag inkl.

Noe for enhver under velkomstmiddagen
Dag 3: Hanoi

Etter en god og velsmakende frokost på hotellet starter dagen med besøk til komplekset som er dedikert til Ho Chi Minh eller Bac Ho (onkel Ho) og inneholder Ho Chi Minh mausoleet, Presidentpalasset og Ho Chi Minhs siste bosted, hans hus på stylter. Huset på stylter ligger på et idyllisk sted og var en gave fra lokalbefolkningen, dette ble hans bolig og kontor helt fram til hans død i 1969.

Tar også en titt på pagoden på en søyle (One Pillar Pagoda) som ligger på samme sted.

Fortsetter sightseeingen med et besøk Van Mieu-Quoc Tu Giam (Temple of Literature og vietnams første universitet) som ble bygget i 11. århundre før vi spiser en velsmakende lunsj i en av Hanois mange gode restauranter.

Etter lunsj tar vi turen til Hanois travle marked, her vandrer vi rundt og får med oss den helt spesielle atmosfæren på stedet. Hit kommer mennesker fra fjern og nærliggende landsbyer for å selge sine varer.

Siste post på programmet denne dagen er byens populære vanndukketeater.

Resten av ettermiddagen/kvelden fri til egen disposisjon.

Frokost, Lunsj inkl.

Dag 5: Hanoi  – Ha Long Bay

Etter frokost setter vi kursen ut til Ha Long Bay og skal være med på et fantastisk cruise i denne vakre bukten. Sjekker inn på Sealife Legend og får servert en smakfull lunsj (buffét).

Etter lunsj blir det en stopp ved Suprise Cave, en enorm grotte bestående av 3 forskjellige kamre med mange flotte Stalaktitter og Stalagmitter. Tilbake på båten og cruisemannskapet arrangerer et matkurs der dere lærer å lage Nem (friterte vårruller) Båten fortsetter for en ny stopp og det er mulighet for å leie kajakk for å utforske de mange fjelltoppene som stikker opp av vannet litt nærmere.

På kvelden serveres en 5 retters middag der dere kan velge mellom flotte smakfulle lokale retter eller vestlig meny. På kvelden kan dere bare nyte dette vakre stedet fra båtens soldekk sammen med noe godt i glasset.

Overnatter på Sealife Legend.

Frokost, Lunsj, Middag inkl.

Ha Long Bay med Paradise Elegance Cruise
Dag 6: Ha Long Bay – Hoi An

Dagen i dag starter med en Tai Chi leksjon på soldekket for morgenfuglene etterfulgt av velsmakende vietnamesisk kaffe eller te.

Tar vi turen innom Titop Island som er en av Ha Long Bays høyeste topper og derfra kan du nyte en fantastisk utsikt utover bukten.

Etter besøket her setter båten sakte kursen tilbake til havnen mens vi får servert en deilig frokost/brunsj.

Ankommer havnen ca. 11:00 og setter kursen til Hanoi for en kort flyreise (1 time) til Da Nang. Setter kursen straks til vårt hotell i Hoi An og sjekker inn.

Resten av kvelden fri.

Overnatter på Allegro Hoi An

Kaffe/Te, Frokost/Brunsj inkl.

Dag 7: Hoi An

Vi starter dagen med en god frokost her på Allegro Hoi An. En kort busstur til vi finner våre sykler for et lite eventyr ute på rismarkene og inn i små landsbyer der de lokale lever sitt vante liv.

Stopper ved en økologisk urtehage og får litt informasjon om hvordan de lokale steller sine urter, her får vi også en smakebit av en lokal kake laget av «sticky rice» sammen med en kopp grønn te.

En liten spasertur i området og ankommer elvebredden, går ombord i de ventende kurvbåtene, der de lokale tar oss med på en stille og rolig ferd nedover elven.

Siste post på programmet i dag er en nydelig lunsj som serveres på vår restaurant liggende langs elvebredden.
Tilbake til hotellet og resten av dagen fri til å utforske stedet på egenhånd.

Overnatter på Allegro Hoi An

NB: For de som ikke sykler ordner vi annen transport

Frokost, Lunsj inkl.

Dag 7 – 8: Hoi An

De 2 neste dagene står til deres disposisjon. Hoi An har mye å by på av severdigheter og alt ligger i kort avstand fra hotellet. Hotellet har gratis sykler til disposisjon for de som ønsker å ta turer ut på egenhånd. Hotellet disponerer også en egen lounge nede på stranden og dit kommer du med hotellets gratis shuttlebuss (avreise 3 ganger daglig, frem og tilbake).

Overnatter på Allegro Hoi An

Frokost inkl.

Dag 9: Hoi An – Nha Trang

Formiddagen fri før vi setter kursen til flyplassen i Da Nang for en kort flyreise (40 min) til kystbyen Nha Trang, her sjekker vi inn på vårt flotte hotell Amiana Resort.

Nha Trang
Vi har nå valg og flytte våre fridager til Nha Trang, stedet gir dere mange muligheter til utflukter og opplevelser. Her kan dere bl.a. besøke små sjarmerende fiskerlandbyer, båtturer ut til de omkringliggende øyene for ikke å glemme salt slettene som ikke ligger langt unna. Vårt hotell ligger litt utenfor selve byen, hotellet tilbyr gratis shuttlebus til sentrum flere ganger daglig. Ønsker du bare å slappe av har hotellet foruten en nydelig privat lagune to store basseng, det ene et saltvanns basseng på hele 2500 m2 det at andre et ferskvannbasseng på 700 m2. Du kan også prøve hotellets egen SPA avdeling med mudderbad.

Frokost inkl.

Fantastiske Amiana Nha Trang
Dag 10 – 12: Nha Trang

Dagene fri til å slappe av i hotellets lagune eller et av svømmebassengene. Stedet gir deg også muligheter til å utforske nærområdet på egenhånd.

Overnatter på Amiana Nha Trang

Frokost inkl.

Dag 13: Nha Trang – Ho Chi Minh City

Etter en god frokost på hotellet setter vi kursen til flyplassen i Nha Trang for den korte flyreisen til Ho Chi Minh City (Saigon). Ankommer Ho Chi Minh City og reiser straks til en av våre favoritt restauranter for lunsj.

Etter lunsj tar vi dere med på en «bli kjent» runde der vi viser dere gjenforenings palasset, Notre Dame katedralen, det gamle posthuset. Vi stopper også ved det store markedet i byen, Ben Thanh.

Etter sightseeingen sjekker vi inn på vårt fantastisk flotte hotell i sentrum av byen og helt nede ved Saigon River, Hotel Majestic.

Kvelden fri til og utforske byen på egenhånd.

Overnatter på Majestic Hotell

Frokost, Lunsj inkl.

Dag 14: Ho Chi Minh City (Cu Chi)

I formiddag etter frokost reiser vi en tur ut til de berømte Cu Chi tunnelene. En underjordisk landsby utgravd av Cu Chi geriljaen for hånd under krigene mot franskmennene og amerikanerne. Det underjordiske nettverket består av tunneler og ganger som strekker seg over 200 km. Komplekset er bygd i tre etasjer og inneholdt både kjøkken, sykestuer, kontorer og fangegroper. En liten del av tunnelene er utgravd slik at turister har en mulighet til å komme ned og kan få en liten følelse på hvordan det var å oppholde seg der.

Tilbake til Ho Chi Minh City ved lunsjtider og spiser en velsmakende lunsj på en av byens mange flotte restauranter. For de som ønsker vil det etter lunsj bli mulighet for et besøk til krigsmuseet som ligger ved siden av restauranten. De som ikke ønsker dette blir kjørt på hotellet.

Resten av dagen fri til å utforske byen på egenhånd.

Overnatter på Majestic Hotell

Frokost, Lunsj inkl.

Dag 15: Ho Chi Minh City (Mekong)

Denne morgenen skal vi ta dere med på et av turens mange høydepunkter, i dag skal vi besøke Mekong Deltaet. Deltaet er Vietnams risbolle nr. 1 med hele 3 avlinger ris pr. år og er en stor bidragsyter til Vietnams og andre lands matfat.

Ankommer Ben Tre og går om bord i vår ventende båt. Her får vi en tur rund små øyer med frodige frukthager, kjører på små kanaler og ser dagliglivet passere i sakte tempo. Går ut av båten og spaserer langs elvebredden og nyter lokalbefolkningens fredelige hverdag. Stikker innom en av de mange familiebedriftene som produserer det meste som går an å få ut av en kokosnøtt. Alt fra suvenirer til kokskarameller produseres på løpende bånd, det meste for hånd og enkle metoder. Disse familiebedriftene er typisk for deltaet og produserer varer for levering i hele Vietnam.

Ankommer vår restaurant som ligger langs elvebredden og for servert en smakfull lunsj med stedets spesialiteter. Etter lunsj går vi ombord i båten igjen for en rolig ferd på elven til vi ankommer byen Ben Tre og vår ventende buss som skal ta oss tilbake til Ho Chi Minh City.

Også påsketuren avslutter vi reisen med en fantastisk BBQ Buffe på taket av Majestic Hotell, her bugner det av sjømat og kjøttretter samt mye annet godt. Hotellet spanderer i kveld både rødvin, hvitvin og øl under middagen.

Overnatter på Majestic Hotell

Frokost, Lunsj, Middag inkl.

Dag 16: Ho Chi Minh City – Hjemreise

Hele dagen til disposisjon i Ho Chi Minh City før avreise flyplassen på kvelden for flyreisen hjem.

Frokost, Måltider på flyreisen inkl.

Dag 17: Ankomst Oslo Lufthavn

Ankommer Oslo Lufthavn mandag 1.ste påskedag på formiddagen etter en fantastisk reise til Vietnam.

Måltider på flyreisen inkl.

Vietnam i Påsken
17 dager

5 stjerners hoteller

HOTELLER PÅ REISEN

Hanoi - Ha Long Bay - Hoi An - Nha Trang - Ho Chi Minh City

4 stjerners hotell

La Sinfonía Del Rey
Hanoi

Ligger rett ved Hoan Kiem sjøen midt i Hanoi. Et nytt og meget flott hotell.

Flotte rom og tilbyr veldig god service til sine gjester. Egen SPA avdeling og en tak-terrasse med utsikt utover sjøen. Kort gangavstand til mange lokale restauranter.

HOTELLETS HJEMMESIDE
5 stjerners hotell

Sealife Legend
Ha Long Bay

Sealife Legend er en av de nyere båtene i Ha Long Bay og tilbyr deg et cruise i den roligere delen av Ha Long Bay. Her er landskapet mer storslått enn i den delen av bukten de fleste cruisebåtene oppholder seg.

Store og romslige lugarer med privat bad og air condition. 2 store soldekk med romslig uteplass. Båten har mange fasiliteter som SPA, Jacuzzi, trimrom, lekerom. Båtens måltider benyttes i båtens flotte restaurant men store vinduer der du har full oversikt under måltidene. En egen stor kjølig lounge der gjestene kan se på den vakre utsikten gjennom store vinduer.

BÅTENS HJEMMESIDE
5 stjerners hotell

Allegro Luxury
Hoi An

Allegro Luxury ligger kun 7 min. gange fra gamlebyen i Hoi An.

Et flott hotell i lokal stil med store stilfulle rom, svømmebasseng og SPA avdeling. Kort avstand til alle byens severdigheter. Hotellet serverer kanskje Vietnams beste frokost

HOTELLETS HJEMMESIDE
5 stjerners hotell

Amiana Resort
Nha Trang

Amiana er et luksuriøst femstjerners resort som ligger i ett rolig hjørne av Nha Trang med fantastisk utsikt over bukta og byen. Har også sin vakre private lagune.

Hotellet ligger i nordenden av Nha Trang og er et glimrende utgangspunkt til å utforske lokale små fiskerlandsbyer og ikke minst saltslettene. Shuttlebuss til byen er gratis.

HOTELLETS HJEMMESIDE
5 stjerners hotell

Hotel Majestic Saigon
Ho Chi Minh City

Majestic Hotel Saigon har vært vår base i Saigon helt fra starten av, et nydelig hotell fra 1925 i fransk kolonistil. Alle rom oppgradert til Deluxe River View.

Byens flotteste frokostsal i 5. etasje på terrassen med utsikt over Saigon River og livet på elven. Sentralt plassert i sentrum av byen med kort avstand til restauranter, shopping og markeder.

HOTELLETS HJEMMESIDE

April 2019
Vietnam -nord til sør-

For en ferie vi har hatt i Vietnam! Saigon Tours AS gjorde dette til en uforglemmelig opplevelse. Saigon Tours AS reise fra nord til sør anbefaler vi på det varmeste.

Ida Bilen, 2843 Eina

April 2018
Vietnam -nord til sør-

Vi reiste med Saigon Tours AS fra Hanoi til Saigon, dette var 17 dager med topp kvalitet på alt.
Vi gleder oss på vegne av alle som får oppleve å reise med Saigon Tours AS, deres kjennskap til landet gjorde reisen derfor helt unik.

Nils Hanstad, 3370 Vikersund

Mars 2018
Vietnam -nord til sør-

Vi hadde en super tur fra nord til sør mars 2018. Opplevelser på løpende bånd, Takk til Tom som ga oss opplevelser vi aldri ville funnet selv Anbefaler Saigon Tours AS til alle som vil til Vietnam

Line Wanberg, 1084 Oslo

Februar 2018
Vietnam -nord til sør-

Vi deltok på en fantastisk nyttårstur med Saigon Tours i februar 2018. Et veldig flott opplegg der vi fikk oppleve folkelivet i by og land, tatt med på spennende aktiviteter til vanns og på land, kultur og historie – sol og bad. For oss et passe opplegg med organiserte opplegg og fri tid til disposisjon.

Inger Lise Pettersen, 8646 Korgen

November 2017
Kambodsja & Vietnam

Vi deltok på turen til Kambodsja og Sør-Vietnam i november/desember 2017. Vi var veldig fornøyd med Saigon Tours på reisen «Vietnam fra Nord til Sør» som vi deltok på januar/februar 2016, så forventningene var skyhøye denne gang. De ble oppfylt til det fulle! 17 dager senere reiste vi hjem proppfulle av så mange fine opplevelser at det vil ta lang tid å fordøye alt.

Tone K. Nygård, 1446 Drøbak

Oktober 2017
Vietnam -nord til sør-

Vi dro 28/10 og hjem 10/11. Fra nord i Hanoi til sør i Saigon. En fantastisk tur på alle måter. Strålende reiseleder. Kunnskapsrik, tolerant, språkmektig og en overraskende flott sangstemme. Busser og guider, mat, hoteller alt var topp fra dag en. Saigon Tours AS anbefales på det sterkeste. Vi kommer veldig gjerne tilbake for å nyte litt mer strandliv og motorsykkel.

Marit Vestre Evensen, 0258 Oslo

November 2016
Kambodsja & Sør-Vietnam

Vi hadde en kjempeflott tur til Kambodsja og sør-Vietnam. Opplegget var som forrige tur helt perfekt. Et flott program med dyktige lokale guider. Hotellene var som tidligere i toppklasse. Besøket i Angkor Wat var enestående. Denne turen hadde også overnatting i en lodge i Mekong deltaet før en 3 dagers båttur i deltaet. Avslutningen på øya Phu Quoc gjorde prikken over i en.

Birger Andersen, 1480 Slattum

November 2016
Vietnam -nord til sør-

Å kjøpe seg en reise er egentlig å kjøpe seg en drøm. Denne turen oppfylte drømmen. En behagelig og kunnskapsrik norsk reiseleder og et opplegg spekket med opplevelser, og som i tillegg gikk «på skinner», gjorde at vi fikk oppfylt drømmen.
Med andre ord- en kjempefin tur!

Unni Mathisen, 1605 Fredrikstad

November 2016
Vietnam -nord til sør-

Vi vil gjerne takke for en fantastisk tur med et hyggelig reisefølge. Vi har vært på mange felles reiser både i Sør-Amerika, Afrika og ikke minst i Asia, men til vår store positive overraskelse ble opplegget til Saigon Tours AS det beste vi har vært med på.
Lykke til med deres nye reiser!

Liv Birch Aune, 1396 Billingstad

November 2016
Vietnam -nord til sør-

Takk for en fantastisk opplevelse. Det som gjorde ferien så unik, skyldes nok at du var tilstedeværende, snakket språket og kjenner landet, -og at dine personlige refleksjoner var interessante. Det å bli tatt utenom «main touriststream» gjorde opplevelsene ekstra bra. Det var vår første tur til Asia, og det har gitt mersmak, men denne ferien gjør kanskje til at vi legger lista vel høyt for videre opplevelser?

Lasse Svendsen, 4846 Arendal

Vietnam i Påsken
17 dager

BESTILL DIN NESTE DRØMMEREISE HER

Problemer med bestilling?
Send oss en e-post til mail@saigontours.no eller kontakt oss her!

Vietnam i Påsken
17 dager

INFORMASJON OM REISEN

Vietnam i påsken er en reise på totalt 17 dager , oppholdet i Vietnam er 15 dager og norske statsborgere er fritatt for visum på denne reisen. Statsborgere med norsk pass er fritatt for visum når oppholdet holder seg innenfor 15 dager. Du må sørge for at ditt pass er uten feil eller skader, samt en gyldighet mer enn 6 måneder etter utreise fra Vietnam.

Les vår artikkel om ødelagt pass her: Passproblemer

Flyreisen til og fra Vietnam, ankomst Hanoi og hjem fra Ho Chi Minh City (Saigon) foregår med ordinært rutefly. Reisen foregår med et flybytte da det i dag ikke går direkte fly til Vietnam fra Norge. På våre reiser benytter vi de store selskapene som Emirates, Qatar Airways eller Thai Airways, alle har avreise på ettermiddagen fra Norge.

På innenriksflyvningene benytter vi Vietnam Airlines som er det største selskapet i Vietnam, Vietnam Airlines har en ganske ny flyflåte og mange av våre gjester blir positivt overasket over standarden på både selskap og fly. Påsken i Vietnam har 3 innenriks flyvninger, Hanoi til Da Nang (1 time), Da Nang til Nha Trang (40 min) og Nha Trang til Ho Chi Minh City (40 min.). Innenlands er det tillatt med 20 kg inn-sjekket bagasje samt 7 kg håndbagasje.

Når du bestiller reisen via vårt skjema her på siden vil du få en bekreftelse på mottatt bestilling. Vi sjekker opp dine bestillingsdetaljer og når vi finner alt i orden sender vi ut en faktura på depositum kr. 2 000,00 pr. person. En ny faktura sendes ut ca. 5 uker før avreise og forfaller 30 dager før avreise.

Vietnam er regnet som et av de tryggeste landene i Asia, men ta godt vare på dine eiendeler under reisen. Sikre dine verdisaker som dokumenter, kredittkort, førerkort og pass med å legge dette i hotellrommets safe. Dette vil spare deg for masse bryderier hvis noen skulle bli borte og du må skaffe til veie nye.

Finner du ikke svar på det du leter etter, ta kontakt med oss på telefon: 955 28 100 eller på e-post: mail@saigontours.no

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

På sosiale medier deler vi informasjon, oppdateringer og viser deg nye spennende reiser og tilbud. Her kan du enkelt kommunisere med oss, dele dine historier, bilder og videoer.

– lik vår facebook og instagram, få med deg siste nytt –