– Sommer i Hoi An –

Hoi An

16 dager
Avreise: Lørdag, 18.07.2020
Hjemkomst: søndag, 02.08.2020
MER OM REISEN
PROGRAM
HOTELLER
VIKTIG INFO

– Sommer i Hoi An –

Hoi An

16 dager
Avreise: Lørdag, 18.07.2020
Hjemkomst: søndag, 02.08.2020
MER OM REISEN
PROGRAM
HOTELLER
VIKTIG INFO

Medlem av:
Reisegarantifondet

Vietnam
Rundreise

Langtidsferie

Reisens varighet

16 dager

Fridager

Hoi An

Hotellkategori

4/4+ stjerner

HOI AN

Sommer i Hoi An er en reise for deg som liker å nyte livet og gjøre akkurat som du vil, det være å tilbringe dagene på den flotte stranda eller oppleve nærområdets sjarm og atmosfære. Hoi An er plassen om sommeren hvis du ønsker sommer og sol.

Vi tilbyr 2 hoteller på denne reisen, du kan enten bo nede ved stranden på Little Beach Hoi An, eller inne ved gamlebyen på fantastiske Allegro Hoi An. Inkludert i prisen er også 2 x 60 minutter massasje på hotellet og 1 middag på hotellet eller inne i gamlebyen på Little Faifo Restaurant (pr. person). Begge hotellene benytter den samme lounge på An Bang Beach. Gratis shuttle-bus fra hotellene flere ganger om dagen.

Alle priser inkluderer flybilletter og avreise fra Oslo Lufthavn

Det vil i perioden bli arrangert flere utflukter for de som ønsker, blant annet kan vi nevne snorkeling, motorsykkeltur, sykkelturer ++

-REIS MED SAIGON TOURS AS-

Reiseperiode:
18.07.2020 – 02.08.2020

Little Beach Hoi An
Enkeltrom: kr 18 950,00
Dobbeltrom: kr 16 650,00
Trippel rom: kr 16 000,00

Allegro Hoi An
Enkeltrom: kr 22 950,00
Dobbeltrom: kr 18 650,00
Trippel rom: kr 18 000,00

Alle priser gjelder avreise Oslo Lufthavn og pr. person.
Depositum kr. kr. 2 000,00 pr. person

LEDIGE PLASSER

Program & Detaljer

Sommer i Hoi An

Gamlebyen i Hoi An

Dag 1: Avreise Oslo Lufthavn

– – 18.07.20 – –

Sommer i Vietnam starter med avreise fra Oslo Lufthavn kl. 16:10, 1 flybytte og direkte til Hanoi, Vietnam.

Måltider på flyreisen inkl.

Dag 2: Ankomst Hoi An

– – 19.07.20 – –

Ankommer Da Nang Internasjonale flyplass og setter kursen straks til deres hotell i Hoi An, enten ved havet eller inne i byen. Turen fra flyplassen til Hoi An tar ca. 40 min.

Ingen måltider inkl.

Dag 3-14: Hoi An

– – 20.07.20 – 31.07.20 – –

Dagene helt fri til å gjøre akkurat det som passer deg. Hoi An er den plassen i Vietnam som gir muligheter for alle og enhver. Enten ved hotellets bassengkant, på en solseng ved havet eller utforske små landsbyer til fots eller fra sykkelsetet. En norsk representant vil være tilgjengelig under hele oppholdet, som både gir råd og veiledning eller assistanse ved behov.

Frokost inkl.

Dag 15: Hoi An – hjemreise

– – 01.08.20 – –

Sjekker ut av hotellet og hjemreisen starter fra Da Nang Internasjonale flyplass.

Frokost, måltider på flyreisen inkl.

Dag 16: Ankomst Norge

– – 08.07.20 – –

Ankommer Norge på formiddagen.

Måltider på flyreisen inkl.

Hoteller

Hoteller på Sommer i Vietnam

HOI AN

VALG 1. LITTLE BEACH HOI AN

5 stjerners hotell

Little Beach
Hoi An

The Beach ligger helt nede ved Cua Dai stranden hotellet disponerer 2 svømmebasseng samt en lounge på An Bang Beach med gratis solsenger. Her er det bare å nyte dagene på dette flotte hotellet. Gratis sykkelutleie, så det er bare å sette seg på for å utforske nærområdet.

Hotellet har spa avdeling, gratis shuttlebuss til Hoi An (10 min til gamlebyen). Rett utenfor finner du mange gode lokale restauranter. Kort avstand til små sjarmerende landsbyer. Les hva gjestene mener om hotellet her på TripAdvisor her.

HOTELLETS HJEMMESIDE

BILDEGALLERI LITTLE BEACH

VALG 2. ALLEGRO HOI AN

5 stjerners hotell

Allegro Luxury
Hoi An

Allegro Luxury ligger kun 7 min. gange fra gamlebyen i Hoi An.

Et flott hotell i lokal stil med store stilfulle rom, svømmebasseng og SPA avdeling. Kort avstand til alle byens severdigheter. Hotellet serverer kanskje Vietnams beste frokost

HOTELLETS HJEMMESIDE

BILDEGALLERI ALLEGRO HOI AN

April 2019
Vietnam -nord til sør-

For en ferie vi har hatt i Vietnam! Saigon Tours AS gjorde dette til en uforglemmelig opplevelse. Saigon Tours AS reise fra nord til sør anbefaler vi på det varmeste.

Ida Bilen, 2843 Eina

April 2018
Vietnam -nord til sør-

Vi reiste med Saigon Tours AS fra Hanoi til Saigon, dette var 17 dager med topp kvalitet på alt.
Vi gleder oss på vegne av alle som får oppleve å reise med Saigon Tours AS, deres kjennskap til landet gjorde reisen derfor helt unik.

Nils Hanstad, 3370 Vikersund

Mars 2018
Vietnam -nord til sør-

Vi hadde en super tur fra nord til sør mars 2018. Opplevelser på løpende bånd, Takk til Tom som ga oss opplevelser vi aldri ville funnet selv Anbefaler Saigon Tours AS til alle som vil til Vietnam

Line Wanberg, 1084 Oslo

Februar 2018
Vietnam -nord til sør-

Vi deltok på en fantastisk nyttårstur med Saigon Tours i februar 2018. Et veldig flott opplegg der vi fikk oppleve folkelivet i by og land, tatt med på spennende aktiviteter til vanns og på land, kultur og historie – sol og bad. For oss et passe opplegg med organiserte opplegg og fri tid til disposisjon.

Inger Lise Pettersen, 8646 Korgen

November 2017
Kambodsja & Vietnam

Vi deltok på turen til Kambodsja og Sør-Vietnam i november/desember 2017. Vi var veldig fornøyd med Saigon Tours på reisen «Vietnam fra Nord til Sør» som vi deltok på januar/februar 2016, så forventningene var skyhøye denne gang. De ble oppfylt til det fulle! 17 dager senere reiste vi hjem proppfulle av så mange fine opplevelser at det vil ta lang tid å fordøye alt.

Tone K. Nygård, 1446 Drøbak

Oktober 2017
Vietnam -nord til sør-

Vi dro 28/10 og hjem 10/11. Fra nord i Hanoi til sør i Saigon. En fantastisk tur på alle måter. Strålende reiseleder. Kunnskapsrik, tolerant, språkmektig og en overraskende flott sangstemme. Busser og guider, mat, hoteller alt var topp fra dag en. Saigon Tours AS anbefales på det sterkeste. Vi kommer veldig gjerne tilbake for å nyte litt mer strandliv og motorsykkel.

Marit Vestre Evensen, 0258 Oslo

November 2016
Kambodsja & Sør-Vietnam

Vi hadde en kjempeflott tur til Kambodsja og sør-Vietnam. Opplegget var som forrige tur helt perfekt. Et flott program med dyktige lokale guider. Hotellene var som tidligere i toppklasse. Besøket i Angkor Wat var enestående. Denne turen hadde også overnatting i en lodge i Mekong deltaet før en 3 dagers båttur i deltaet. Avslutningen på øya Phu Quoc gjorde prikken over i en.

Birger Andersen, 1480 Slattum

November 2016
Vietnam -nord til sør-

Å kjøpe seg en reise er egentlig å kjøpe seg en drøm. Denne turen oppfylte drømmen. En behagelig og kunnskapsrik norsk reiseleder og et opplegg spekket med opplevelser, og som i tillegg gikk «på skinner», gjorde at vi fikk oppfylt drømmen.
Med andre ord- en kjempefin tur!

Unni Mathisen, 1605 Fredrikstad

November 2016
Vietnam -nord til sør-

Vi vil gjerne takke for en fantastisk tur med et hyggelig reisefølge. Vi har vært på mange felles reiser både i Sør-Amerika, Afrika og ikke minst i Asia, men til vår store positive overraskelse ble opplegget til Saigon Tours AS det beste vi har vært med på.
Lykke til med deres nye reiser!

Liv Birch Aune, 1396 Billingstad

November 2016
Vietnam -nord til sør-

Takk for en fantastisk opplevelse. Det som gjorde ferien så unik, skyldes nok at du var tilstedeværende, snakket språket og kjenner landet, -og at dine personlige refleksjoner var interessante. Det å bli tatt utenom «main touriststream» gjorde opplevelsene ekstra bra. Det var vår første tur til Asia, og det har gitt mersmak, men denne ferien gjør kanskje til at vi legger lista vel høyt for videre opplevelser?

Lasse Svendsen, 4846 Arendal

Sommer i Hoi An
16 dager

Avreise: Lørdag, 18.07.2020

BESTILL DIN NESTE DRØMMEREISE HER

Problemer med skjemaet?
Send oss en e-post til mail@saigontours.no eller kontakt oss her!

Sommer i Hoi An

INFORMASJON OM REISEN

Sommer i Hoi An er en reise på totalt 16 dager , oppholdet i Vietnam er 14 dager og norske statsborgere er fritatt for visum på denne reisen. Statsborgere med norsk pass er fritatt for visum når oppholdet holder seg innenfor 15 dager. Du må sørge for at ditt pass er uten feil eller skader, samt en gyldighet mer enn 6 måneder etter utreise fra Vietnam.

Les vår artikkel om ødelagt pass her: Passproblemer

Flyreisen til og fra Vietnam, ankomst Da Nang Internasjonale flyplass og hjem fra Da Nang Internasjonale flyplass  foregår med ordinært rutefly. Reisen foregår med et flybytte da det i dag ikke går direkte fly til Vietnam fra Norge.

Når du bestiller Sommer i Vietnam via vårt skjema her på siden vil du få en bekreftelse på mottatt bestilling. Vi sjekker opp dine bestillings detaljer og når vi finner alt i orden sender vi ut en faktura på depositum kr. 2 000,00 pr. person. En ny faktura sendes ut ca. 5 uker før avreise og forfaller 30 dager før avreise.

Vietnam er regnet som et av de tryggeste landene i Asia, men ta godt vare på dine eiendeler under reisen. Sikre dine verdisaker som dokumenter, kredittkort, førerkort og pass med å legge dette i hotellrommets safe. Dette vil spare deg for masse bryderier hvis noen skulle bli borte og du må skaffe til veie nye.

Finner du ikke svar på det du leter etter, ta kontakt med oss på telefon: 955 28 100 eller på e-post: mail@saigontours.no

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

På sosiale medier deler vi informasjon, oppdateringer og viser deg nye spennende reiser og tilbud. Her kan du enkelt kommunisere med oss, dele dine historier, bilder og videoer.

– lik vår facebook og instagram, få med deg siste nytt –