Loading...
Om Oss Saigon Tours AS 2018-01-19T06:42:31+00:00

Om Saigon Tours AS

Fra vår første reise til Vietnam i 1997 og mange reiser årlig etter dette har vi hatt gleden av å følge landets utvikling på nært hold. Landet fremstår nå som et av sørøst Asias største perler og turismen til landet bare øker for hvert år.
Vår kunnskap danner utgangspunkt for våre gruppeturer. På gruppeturene krydrer vi reisen med små høydepunkt som få andre får oppleve, takket være reiselederens mange reiser til dette fantastiske landet.

Hvem er vi og hvorfor velge oss?
Saigon Tours AS er et lite firma som setter kvalitet foran kvantitet, firmaets eiere er fra Norge og Vietnam. Dette gir dere en unik sjanse til lære om landet både med vietnamesiske og norske øyne, og ikke minst nordmenns krav til kvalitet og sikkerhet vil godt tatt vare på.
Vi mener at en meget høy kompetanse på Vietnam som reisemål er en nøkkelfaktor for en vellykket reise sammen med fleksibilitet og god kundeservice. Saigon Tours AS er medlem av Reisegarantifondet.

Kvalitet:
Alle hoteller, guider og transport er kvalitetssikret av oss. Vi har alltid vært på og har meget god kjennskap til de hotellene vi benytter på reisene. Guidene samt den norske reiselederen tar godt vare på dere fra dere setter bena på Vietnamesisk jord og til dere forlater landet.

Valuta for pengene: 
Et av våre hovedmålsettinger er å arrangere kvalitets reiser til en fornuftig pris. Høy kvalitet både på hoteller, transport, guider og innhold. Takket være et stort kontaktnettverk i Vietnam lar dette seg gjøre, samt gode partnere når det gjelder flyreisen til og fra Vietnam.

Eget kontor i Vietnam:
Vi har vårt eget kontor i Hanoi, mens vi i Norge konsentrer oss om fellesreiser med norsk reiseleder har vi også en egen avdeling og webside for de som ønsker tilpassede opplegg på egenhånd. Her kan du kjøpe små og større opplegg tilpasset dine behov. Vi tilpasser alt slik at du får akkurat den reisen du er på jakt etter, da i samarbeid med våre konsulenter i Hanoi, Vietnam.

Send oss en forespørsel her.

Org.nr: 994 752 863

Postadresse:
Postboks 31
NO-2381 Brumunddal

Telefon: 62 35 28 01
E-post: mail@saigontours.no

Kontakt Oss Her

Medlem av:
Reisegarantifondet