Om Oss Saigon Tours AS2017-05-15T10:52:55+00:00

Om Saigon Tours AS

Saigon Tours As med spisskompetanse på Vietnam!
Fra vår første reise til Vietnam i 1997 og mange reiser årlig etter dette har vi hatt gleden av å følge landets utvikling på nært hold. Landet fremstår nå som et av sørøst Asias største perler og turismen til landet bare øker for hvert år.
Vår kunnskap danner utgangspunkt for våre gruppeturer. På gruppeturene krydrer vi reisen med små høydepunkt som få andre får oppleve, takket være reiselederens mange reiser til dette fantastiske landet.

Hvem er vi og hvorfor velge oss?
Saigon Tours AS er en helnorsk turoperatør som har spesialisert seg på Vietnam og et av få selskaper i Norge med spisskompetanse på destinasjonen. Dette gir dere en unik sjanse til lære om landet både med vietnamesiske og norske øyne, og ikke minst nordmenns krav til kvalitet og sikkerhet vil bli meget godt tatt vare på.

Kvalitet:
Alle hoteller, guider og transport er kvalitetssikret av oss. Vi har alltid vært på og har meget god kjennskap til de hotellene vi benytter på reisene. Guidene samt den norske reiselederen tar godt vare på dere fra dere setter bena på Vietnamesisk jord og til dere forlater landet.

Valuta for pengene:
Et av våre hovedmålsettinger er å arrangere kvalitets reiser til en fornuftig pris. Høy kvalitet både på hoteller, transport, guider og innhold. Takket være et stort kontaktnettverk i Vietnam lar dette seg gjøre, samt gode partnere når det gjelder flyreisen til og fra Vietnam. Selv om vi velger høy standard betyr ikke det at det er hotellene som her det viktigste, det viktigste for oss er at du skal bli kjent med det daglige livet både i byene og ute på landsbygda, det er her du lærer Vietnam å kjenne. Hotellene er et redskap til en god natt søvn og en nydelig start på dagen men en god og velsmakende frokost.

Org.nr: 994 752 863

Besøkadresse:
Nygata 22A, 3 etg.
2380 Brumunddal

Postadresse:
Postboks 31
2381 Brumunddal

Telefon: 62 35 28 01
E-post: mail@saigontours.no

Kontakt Oss Her

Medlem av:
Reisegarantifondet

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Gjennom sosiale medier kan vi dele informasjon, oppdateringer og vise deg våre nye spennende reiser og tilbud. Samtidig er dette arenaer hvor du enkelt kan kommunisere med oss, dele dine historier, bilder og videoer.

LES VÅRE TILBAKEMELDINGER PÅ FACEBOOK HER!
Denne siden benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Aksepter