rundreise

Rundreise

reisens-varighet

19 dager

fridager

Phu Quoc Island

hotellkategori

4/5 stjerner

SIEM REAP – HOI AN – 4 DAGERS CRUISE MEKONG – PHU QUOC ISLAND – SAIGON

Bli med til Angkor Wat, Kambodsja og Sør-Vietnam. En reise som gir deg det beste fra 2 land. Det hele starter i Kambodsja og Siem Reap, her besøker vi det storslagne Angkor og stedets praktfulle templer. Fortsetter videre til Vietnams mest sjarmerende sted Hoi An før vi reiser langt ned i Mekongdeltaet. Fridagene på denne turen er lagt til øyparadiset Phu Quoc, her kan du nyte stille hav eller utforske dette fredfulle stedet på egenhånd, her er det ikke lang avstand til sjarmerende fiskerlandsbyer, nasjonalparken eller øde strender.

Hele reisen avsluttes med vietnamesisk nyttårsfeiring i Ho Chi Minh City, her bor vi på sjarmerende 5-stjernes Majestic Hotel.

Denne reisen er tilpasset for deg som har vært i Vietnam tidligere og ønsker å oppleve mer av landet, har du aldri vært i Vietnam får du oppleve noe av det beste landet har å by på. Norsk reiseleder er med på hele reisen i Kambodsja og Vietnam også under fridagene på Phu Quoc Island. Her vil dere få tips og råd for de som ønsker å utforske øya på egenhånd. Vi har gode kontakter på øya så her er det også muligheter for snorkling og fiske hvis dette skulle være ønskelig.

-REIS MED SAIGON TOURS AS-
Reiseleder

Denne reisen har norsk reiseleder!

Reiseperiode:
08.01.2020 – 26.01.2020

kr 34 350,00

pr. person i delt dobbeltrom

Enkeltrom: kr 42 650,00

Alle priser gjelder avreise Oslo Lufthavn
Depositum kr 2 000,00 pr. person

– BESTILL REISE HER –

Medlem av:

19 dager Kambodsja & Sør-Vietnam

Program & Detaljer

Dag 1: Avreise Oslo Lufthavn

– – 08.01.20 – –

Avreise fra Oslo Lufthavn på formiddagen.

Måltider på flyreisen inkl.

Dag 2: Ankomst Siem Reap, Kambodsja

– – 09.01.20 – –

Ankommer Siem Reap på formiddagen og reiser straks til vårt hotell sentralt i byen. Dagen fri til å slappe av etter flyreisen.

På kvelden spiser vi en velkomstmiddag med et Apsara Show på en av stedets gode lokale restauranter.

Overnatter på hotell i Siem Reap.

Velkomstmiddag inkl.

Dag 3: Siem Reap

– – 10.01.20 – –

Vi starter etter en god frokost på hotellet og i dag skal vi utforske noen av Angkors vakreste templer.

Vi starter med et besøk til West Gate of Angkor Thom. Den gamle hovedstaden i Angkor Thom (12. århundre). Fortsetter videre til Bayon Temple – unikt for sine 54 tårn dekorert med over 200 smilende ansikter av Avolokitesvara.

Vi fortsetter med å besøke fantastiske Ta Prohm som er omfavnet av røttene til enorme fikentrær. Ta Prohm ble bygget i det 12. århundre og er et buddhistisk tempel dedikert til moren til kong Jayavarman VII.

Spiser en velsmakende lunsj på en av byens mange gode restauranter.

Etter lunsj, besøk det mest berømte tempelet: Angkor Wat. Angkor Wat er et verdensarvsted siden 1992, kjent for sin skjønnhet og prakt. Angkor Wat har den lengste kontinuerlige relieff i verden som går langs ytre galleriveggene og forteller historier fra hinduistisk mytologi.

Resten av ettermiddagen/kvelden fri til å utforske Siem Reap på egenhånd.

Frokost, Lunsj inkl.

Dag 4: Siem Reap

– – 11.01.20 – –

Etter frokost på hotellet reiser vi til Banteay Srei: alles favoritt. Den spesielle sjarmen til dette tempelet ligger i dens kompakte størrelse, templet er i bemerkelsesverdig god tilstand og stammer fra 10. århundre. Her kan du nyte mange flotte dekorative utskjæringer og templet er dedikert til den hinduistiske guden Shiva.

Tilbake til hotellet for en liten pause.

På ettermiddagen er det kambodsjansk kokkekunst som står på programmet. Vi reiser ut av byen og ut på landsbyga for å møte vår Chef. Han tar oss først med på en av de lokale gårdene og deres grønnsakshage og lærer om kambodsjanske mat tradisjoner. Lærer å lage noen enkle retter og en del av middagen i dag er selvlagd sammen med andre retter fra Khmer folket.

Overnatter på hotell i Siem Reap.

Frokost, Middag inkl.

Dag 5: Siem Reap – Hoi An

– – 12.01.20 – –

I dag har dere hele formiddagen fri til å utforske byen på egenhånd. Vårt fly til Da Nang, Vietnam letter ikke før kl. 20:00 på kvelden så benytt tiden til å bli bedre kjent på dette sjarmerende stedet. Eller så har hotellet et flott svømmebasseng til disposisjon.

Overnatter på hotell i Hoi An.

Frokost inkl.

Dag 6: Hoi An

– – 13.01.20 – –

Dagen i dag er fri for den som ønsker å utforske Hoi An på egenhånd. Stedet egner seg godt for sykling og bare spasere rundt i små sjarmerende landsbyer.

Hoi An; det maleriske fiskerleie var tidligere et av Asias største handelsbyer. Kjent som Faifo for tidlige handelsmenn fra Vesten, og var en svært viktig handelsnavn i Sørøst-Asia fra det 17. til det 19. århundre. Den tiltrakk seg kjøpmenn fra Kina, Japan, Portugal og Frankrike. De lange husene som ble bygd av kjøpmennene, gjenspeiler arkitektur fra deres hjemland og er i dag fortsatt i nesten perfekt stand. Gamlebyen i Hoi An står i dag på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv steder. Stedet i dag framstår som et av Vietnams mest sjarmerende steder, gamlebyen er fri for biltrafikk og på ettermiddagen/kvelden er det også stengt for mopeder noe som gjør at byen er et fint sted og rusle rundt eller sette seg på en av byens mange restauranter. Her finnes noe for enhver smak og skal dere sy klær eller ha et par spesiallagede sko er dette stedet, her finnes den skredder overalt. Har du et favorittplagg hjemme ta det med og et nytt blir laget.

Frokost inkl.

Dag 7: Hoi An

– – 14.01.20 – –

Dagen i dag er fri for den som ønsker å utforske Hoi An på egenhånd. Stedet egner seg godt for sykling og bare spasere rundt i små sjarmerende landsbyer.

Frokost inkl.

Dag 8: Hoi An – Cai Be

– – 15.01.20 – –

Etter frokost reiser opp til flyplassen i Da Nang for den korte reisen til Ho Chi Minh City. Setter straks kursen til Cai Be og Mekongdeltaet.

Ankommer Cai Be og sjekker inn på Mekong Lodge før vi spiser en velsmakende lunsj med deltaets spesialiteter.

Etter lunsj tar vi en tur ut på områdets smale sjarmerende stier og avlegger øya Tan Phong et besøk, og for å komme dit må vi benytte oss av noen av de mange lokale ferjene som krysser alle elvene og smale kanaler.

I kveld blir det en kokkedemonstrasjon med påfølgende middag, før vi slår oss til ro for natten.

Frokost, Lunsj, Middag inkl.

Dag 9: Cai Be – Sa Dec

– – 16.01.20 – –

Våkner til en fantastisk morgen langs elvebredden og inntar en god frokost før vi sjekker inn på båten som skal være vårt hjem de neste 3 dagene. Besøk til det flytende markedet og lokale produsenter er det første på programmet i dag.

Spiser en god lunsj men vi sakte cruiser på elven mot Sa Dec, under reisen besøker vi bl.a. en barneskole som i sin tid ble drevet av moren til Magueritte Duras (en kjent fransk forfatter som tilbrakte meste av sin barndomstid i deltaet). Spaserer på smale stier og lærer litt om dagliglivet til de lokale bøndene.

Tilbake på båten å nyter en fantastisk utsikt fra sol dekket der dagliglivet passerer i et rolig tempo, før vi spiser middag på kvelden.

Frokost, Lunsj, Middag inkl.

Dag 10: Sa Dec – Can Tho

– – 17.01.20 – –

En god frokost venter på båten og cruiset fortsetter i et rolig tempo med stopper og utflukter underveis til Tra On. Både lunsj og middag serveres på båten.

Frokost, Lunsj, Middag inkl.

Dag 11: Can Tho – Phu Quoc Island

– – 18.01.20 – –

I dag starter vi tidlig og går ombord i mindre båt som tar oss med på en opplevelse på Vietnams største flytende marked, Cai Rang. Her er det fullt av robåter og motorbåter der alt av handel foregår på elven. Alle kommer hit med sine hjemmeproduserte varer for salg. Et meget vakkert skue med lokal aktivitet venter dere denne morgenen.

Tilbake til båten for å sjekke ut og reiser til flyplassen for den korte flyreisen til Phu Quoc Island, her sjekker vi inn på flotte Novotel Resort og dette vakre stedet er vår base resten av ferien.

Reiselederen er med på fridagene så de som ikke ønsker å tilbringe dagene på solseng vil det være muligheter for utflukter og opplevelser på denne idylliske øya.

Frokost inkl.

Dag 12: Phu Quoc Island

– – 19.01.20 – –

Hele dagen fri til å nyte den vakre stranda og havet eller hotellets basseng, eller utforske den idylliske øya på egenhånd.

Frokost inkl.

Dag 13: Phu Quoc Island

– – 20.01.20- –

Hele dagen fri til å nyte den vakre stranda og havet eller hotellets basseng, eller utforske den idylliske øya på egenhånd.

Frokost inkl.

Dag 14: Phu Quoc Island

– – 21.01.20 – –

Hele dagen fri til å nyte den vakre stranda og havet eller hotellets basseng, eller utforske den idylliske øya på egenhånd.

Frokost inkl.

Dag 15: Phu Quoc Island

– – 22.01.20 – –

Hele dagen fri til å nyte den vakre stranda og havet eller hotellets basseng, eller utforske den idylliske øya på egenhånd.

Frokost inkl.

Dag 16: Phu Quoc Island – Ho Chi Minh City

– – 23.01.20 – –

Formiddagen fri før vi reiser til flyplassen for flyreisen til Ho Chi Minh City.

Frokost inkl.

Dag 17: Ho Chi Minh City

– – 24.01.20 – –

Frokost på hotellet og dagen fri til å utforske livet i byen. I dag er det nyttårsaften og byen er pyntet for fest.

I kveld skal vi få servert en fantastisk Nyttårs Buffe på taket av Majestic, her bugner det av sjømat og kjøttretter samt mye annet godt. Hotellet spanderer i kveld både rødvin, hvitvin og øl under middagen. Og kl. 00:00 vil du få med deg et fantastisk fyrverkeri som skytes opp på andre siden av Saigon River.

Måltider på flyreisen inkl.

Dag 18: Ho Chi Minh City – Hjemreise

– – 25.01.20 – –

Frokost på hotellet og dagen fri til å utforske livet i byen for vi på kvelden starter flyreisen hjem til Norge.

Frokost, Måltider på flyreisen inkl.

Dag 19: Ankomst Oslo Lufthavn

– – 26.01.20 – –

Ankommer Oslo Lufthavn på formiddagen etter en fantastisk reise til Kambodsja og Vietnam.

Måltider på flyreisen inkl.

– BESTILL REISE HER –
Hoteller på reisen

SIEM REAP – HOI AN – CRUISE MEKONG – PHU QUOC ISLAND

5 stjerners hotell

Le Meridien
Siem Reap

Le Meridien ligger 10-minutters kjøretur fra Angkor Wat-tempelet og byens natt-marked. Har et flott utendørsbasseng og SPA.

Hotellet har en stille og rolig atmosfære samt store flotte rom. Hotellet tilbyr fri WiFi for sine gjester.

HOTELLETS HJEMMESIDE
5 stjerners hotell

Allegro Luxury
Hoi An

Allegro Luxury ligger rett ved siden av gamlebyen i Hoi An.

Et helt nytt hotell med store flotte rom, svømmebasseng og SPA avdeling. Kort avstand til alle byens severdigheter.

HOTELLETS HJEMMESIDE
5 stjerners hotell

Cruise på Mekong
Cai Be – Can Tho

Vi tar deg med på et uforglemmelig cruise på Mekong i 4 dager, båten har flotte lugarer med aircondition og privat bad.

Mannskapet tar godt var på oss og lager nydelige måltider bestående av lokale spesialiteter. Deltaets fantastiske omgivelser nytes fra båtens soldekk.

5 stjerners hotell

Novotel Phu Quoc
Phu Quoc Island

5-stjerners Novotel ligger på Truong Beach og hotellets private strand er av de aller flotteste på øya.

Hotellet har to restauranter, to barer, to svømmebassenger, et spa. Nydelige og store rom med balkong. Free shuttlebuss til byen.

HOTELLETS HJEMMESIDE
5 stjerners hotell

Hotel Majestic Saigon
Ho Chi Minh City

Majestic Hotel Saigon har vært vår base i Saigon helt fra starten av, et nydelig hotell fra 1925 i fransk kolonistil. Alle rom oppgradert til Deluxe River View.

Byens flotteste frokostsal i 5. etasje på terrassen med utsikt over Saigon River og livet på elven. Sentralt plassert i sentrum av byen med kort avstand til restauranter, shopping og markeder.

HOTELLETS HJEMMESIDE

April 2018
Vietnam -nord til sør-

Vi reiste med Saigon Tours AS fra Hanoi til Saigon, dette var 17 dager med topp kvalitet på alt.
Vi gleder oss på vegne av alle som får oppleve å reise med Saigon Tours AS, deres kjennskap til landet gjorde reisen derfor helt unik.

Nils Hanstad, 3370 Vikersund

Mars 2018
Vietnam -nord til sør-

Vi hadde en super tur fra nord til sør mars 2018. Opplevelser på løpende bånd, Takk til Tom som ga oss opplevelser vi aldri ville funnet selv Anbefaler Saigon Tours AS til alle som vil til Vietnam

Line Wanberg, 1084 Oslo

Februar 2018
Vietnam -nord til sør-

Vi deltok på en fantastisk nyttårstur med Saigon Tours i februar 2018. Et veldig flott opplegg der vi fikk oppleve folkelivet i by og land, tatt med på spennende aktiviteter til vanns og på land, kultur og historie – sol og bad. For oss et passe opplegg med organiserte opplegg og fri tid til disposisjon.

Inger Lise Pettersen, 8646 Korgen

November 2017
Kambodsja & Vietnam

Vi deltok på turen til Kambodsja og Sør-Vietnam i november/desember 2017. Vi var veldig fornøyd med Saigon Tours på reisen «Vietnam fra Nord til Sør» som vi deltok på januar/februar 2016, så forventningene var skyhøye denne gang. De ble oppfylt til det fulle! 17 dager senere reiste vi hjem proppfulle av så mange fine opplevelser at det vil ta lang tid å fordøye alt.

Tone K. Nygård, 1446 Drøbak

Oktober 2017
Vietnam -nord til sør-

Vi dro 28/10 og hjem 10/11. Fra nord i Hanoi til sør i Saigon. En fantastisk tur på alle måter. Strålende reiseleder. Kunnskapsrik, tolerant, språkmektig og en overraskende flott sangstemme. Busser og guider, mat, hoteller alt var topp fra dag en. Saigon Tours AS anbefales på det sterkeste. Vi kommer veldig gjerne tilbake for å nyte litt mer strandliv og motorsykkel.

Marit Vestre Evensen, 0258 Oslo

November 2016
Kambodsja & Sør-Vietnam

Vi hadde en kjempeflott tur til Kambodsja og sør-Vietnam. Opplegget var som forrige tur helt perfekt. Et flott program med dyktige lokale guider. Hotellene var som tidligere i toppklasse. Besøket i Angkor Wat var enestående. Denne turen hadde også overnatting i en lodge i Mekong deltaet før en 3 dagers båttur i deltaet. Avslutningen på øya Phu Quoc gjorde prikken over i en.

Birger Andersen, 1480 Slattum

November 2016
Vietnam -nord til sør-

Å kjøpe seg en reise er egentlig å kjøpe seg en drøm. Denne turen oppfylte drømmen. En behagelig og kunnskapsrik norsk reiseleder og et opplegg spekket med opplevelser, og som i tillegg gikk «på skinner», gjorde at vi fikk oppfylt drømmen.
Med andre ord- en kjempefin tur!

Unni Mathisen, 1605 Fredrikstad

November 2016
Vietnam -nord til sør-

Vi vil gjerne takke for en fantastisk tur med et hyggelig reisefølge. Vi har vært på mange felles reiser både i Sør-Amerika, Afrika og ikke minst i Asia, men til vår store positive overraskelse ble opplegget til Saigon Tours AS det beste vi har vært med på.
Lykke til med deres nye reiser!

Liv Birch Aune, 1396 Billingstad

November 2016
Vietnam -nord til sør-

Takk for en fantastisk opplevelse. Det som gjorde ferien så unik, skyldes nok at du var tilstedeværende, snakket språket og kjenner landet, -og at dine personlige refleksjoner var interessante. Det å bli tatt utenom «main touriststream» gjorde opplevelsene ekstra bra. Det var vår første tur til Asia, og det har gitt mersmak, men denne ferien gjør kanskje til at vi legger lista vel høyt for videre opplevelser?

Lasse Svendsen, 4846 Arendal

BESTILL DIN NESTE DRØMMEREISE HER

REISEN STARTER OM
0
0
0
0
Dager
0
0
Timer
0
0
Min
0
0
Sek

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Gjennom sosiale medier kan vi dele informasjon, oppdateringer og vise deg våre nye spennende reiser og tilbud. Samtidig er dette arenaer hvor du enkelt kan kommunisere med oss, dele dine historier, bilder og videoer.

LES VÅRE TILBAKEMELDINGER PÅ FACEBOOK HER!