Loading...
Sommer i Vietnam 2018-04-14T08:08:20+00:00

Ønsker du alle fridagene i sjarmerende Hoi An har vi en reise som har samlet alle dagene der. Hoi An er det perfekte stedet for sol, bad og utflukter.

SE PROGRAM HER

Rundreise

17 dager

Nha Trang

4/5 stjerner

Sommer i Vietnam

HANOI – HA LONG BAY – HOI AN – NHA TRANG – HO CHI MINH CITY – MEKONG

Sommer i Vietnam tar deg med på en spennende og opplevelsesrik reise til Vietnam. Reisen Sommer i Vietnam starter i nord og Hanoi der vi får et innblikk i landets historie og kultur, samt oppleve menneskenes dagligliv på nært hold. Setter kursen videre ut til Ha Long Bay der vi skal delta på et fantastisk overnattings cruise i den vakre bukten. Her kan du bare lene deg tilbake å nyte det vakre landskapet som passerer i sakte film.

Fortsetter reisen sørover og til det vakre og sjarmerende stedet Hoi An, her har vi lagt inn fridager som kan nytes ved bassengkanten, havet eller oppleve den sjarmerende gamlebyen. Har du lyst på et eventyr er de små landsbyene i nærheten. Vårt hotell ligger helt nede ved havet noe som gir deg muligheter for en dukkert i havet, eller bare ligge på hotellets strand for å slappe helt av. Under oppholdet har vi også lagt inn utflukt til en fiskerlandsby med båttur på elva og opplever de lokale fiskerne og avslutter med en fantastisk lunsj langs elvebredden.

Forlater Hoi An og ankommer kystbyen Nha Trang, her sjekker vi inn på Amiana Resort som ligger idyllisk til litt utenfor selve byen. Stedet gir oss mange muligheter også for de som ikke ønsker å tilbringe hele tiden i den vakre lagunen som hotellet eier. Her kan dere besøke sjarmerende fiskerlandsbyer, båtturer ut til småøyene like utenfor byen. Saltslettene er også en mulighet, en yndet plass for de som er interessert i fotografering. Nha Trang har også lenge vært kjent for sitt naturlige mudderbad (Mud Bath) og urtebehandlinger.

Hele turen avsluttes i Ho Chi Minh City eller Saigon som byen fortsatt kalles. Her skal vi bl.a. besøke Cu Chi tunnelene. Sommer i Vietnam avsluttes med en fantastisk dag til Ben Tre i Mekong, her tar vi dere med utenfor turiststien og får et nært innblikk i dagliglivet samt et veldig flott cruise på Mekong blir det også.

-REIS MED SAIGON TOURS AS-

Reiseperiode:
01.07.18 – 17.07.18

kr 25 650,00

pr. person i delt dobbeltrom

Enkeltrom: kr 33 250,00

Alle priser gjelder avreise Oslo Lufthavn
Depositum kr 2 000,00 pr. person

BESTILL REISEN HER

LEDIGE PLASSER

Medlem av:

Vietnam

Sommer i Vietnam
17 dager -nord til sør-

Program & Detaljer

Dag 1: Avreise Oslo Lufthavn

– – 01.07.18 – –

Avreise fra Oslo Lufthavn på ettermiddagen, flybytte og videre direkte til Hanoi, Vietnam.

Måltider på flyreisen inkl.

Dag 2: Ankomst Hanoi

– – 02.07.18 – –

Ankommer Hanoi på formiddagen. Reiselederen og guiden møter dere på flyplassen ved ankomst. En kort busstur til hotellet for innsjekking og avslapping etter flyreisen.

På kvelden tar vi dere med ned i sentrum av byen og viser dere gamlebyen og Hanois liv og røre, etter den korte spaserturen ankommer vi byens Water Puppet Show, en unik nordvietnamesisk kunstform som skildrer scener fra livet på landet og episoder av nasjonal historie. Historien blir fortalt ved hjelp av dukker som beveger seg på vannet.

I kveld skal vi gi dere en smak av Vietnam, en fantastisk velkomstmiddag på Brother Cafe.

Velkomstmiddag inkl.

Sommer i Vietnam
Dag 3: Hanoi

– – 03.07.18 – –

Etter en god og velsmakende frokost på hotellet starter dagen med besøk til komplekset som er dedikert til Ho Chi Minh eller Bac Ho (onkel Ho) og inneholder Ho Chi Minh mausoleet, Presidentpalasset og Ho Chi Minhs siste bosted, hans hus på stylter. Huset på stylter ligger på et idyllisk sted og var en gave fra lokalbefolkningen, dette ble hans bolig og kontor helt fram til hans død i 1969.

Tar også en titt på pagoden på en søyle (One Pillar Pagoda) som ligger på samme sted.

Fortsetter sightseeingen med et besøk Van Mieu-Quoc Tu Giam (Temple of Literature og vietnams første universitet) som ble bygget i 11. århundre før vi spiser en velsmakende lunsj i en av Hanois mange gode restauranter.

Etter lunsj tar vi turen til Hanois travle marked, her vandrer vi rundt og får med oss den helt spesielle atmosfæren på stedet. Hit kommer mennesker fra fjern og nærliggende landsbyer for å selge sine varer.

Resten av ettermiddagen/kvelden fri til egen disposisjon.

Frokost, Lunsj inkl.

Dag 4: Hanoi  – Ha Long Bay

– – 04.07.18 – –

Etter frokost setter vi kursen ut til Ha Long Bay og skal være med på et fantastisk cruise i denne vakre bukten. Sjekker inn på båten og får servert en smakfull lunsj (buffét).

Under cruiset får vi oppleve en ekte fiskerlandsby der menneskene lever på og av havet. Mange tilbringer hele sitt liv ute på flåtene som husene står på, landsbyens barn har også sin skolegang her ute på havet. Cruisemannskapet arrangerer et matkurs der dere lærer å lage Nem (friterte vårruller) og blomsterdekorasjoner laget av rotgrønnsaker. Mens båten står rolig er det muligheter for å bade fra båtens badeplattform eller leie kajakk for å utforske nærliggende strender og eller de mange fjelltoppene som stikker opp av vannet.

På kvelden serveres en 5 retters meny der dere kan velge mellom havets delikatesser eller en god biff. På kvelden kan dere bare nyte dette vakre stedet fra båtens soldekk sammen med noe godt i glasset. Kanskje dere ønsker å prøve fiskelykken fra båten etter at den har ankret opp for kvelden. Fiskestenger får dere av mannskapet.

Frokost, Lunsj, Middag inkl.

Ha Long Bay
Dag 5: Ha Long Bay – Hoi An

– – 05.07.18 – –

Dagen i dag starter med en Tai Chi leksjon på soldekket for morgenfuglene etterfulgt av velsmakende vietnamesisk kaffe eller te.

Frokost serveres og båten fortsetter sitt cruise i den vakre bukten.

Etter frokost tar vi turen innom Suprise Cave som er Ha Long Bays største grotte vakkert dekorert av naturlige stalagmitter og stalaktitter. Denne grotten er verdt et besøk og bærer navnet sitt med det rette.

Etter besøket her setter båten sakte kursen tilbake til havnen mens vi får servert en deilig brunsj. Ankommer havnen ca. 11:00 og setter kursen til Hanoi for en kort flyreise til Da Nang. Ankommer Da Nang etter 1 times flyreise og setter kursen straks til vårt hotell i Hoi An.

Resten av kvelden fri.

Lett Frokost, Brunsj inkl.

Dag 6: Hoi An

– – 06.07.18 – –

Etter en god frokost på hotellet skal vi i dag ta dere med på en utflukt der dere kommer tett inn på dagliglivet i Hoi An, vi begynner med et besøk til en fiskerlandsby der dere får ta del i enkle fiske teknikker som å kaste garn, fiske med nett fra en av elvens mange særegne fiske installasjoner, her må både armer og bein benyttes. De spesielle vietnamesiske kurvbåtene skal dere også lære å beherske, ikke enkelt da kurvbåtene er runde.

Etter seansen på elva skal vi nå ut på en flott sykkeltur på ca. 4 km, turen går gjennom små landsbyer på stier langs grønne rismarker. Sykkelturen gir dere et tett innblikk i livet til de som bor langs ruten en seanse som garantert vil gi inntrykk og en opplevelse av å være i en fjern verden og tidsalder.

Ankommer Tra Que – en økologisk urte/grønnsaks landsby og spiser en velsmakende og «selvlagd» lunsj. Men først skal kokken vise dere hvordan man lager denne landsbyens spesielle rett – Banh Xeo, de som vil kan også prøve å lage denne retten med hjelp fra stedets kyndige kokk. Vi andre kan bare lene oss tilbake å få maten servert.

Ettermiddagen og kvelden fri til å utforske stedet på egenhånd.

Frokost, Lunsj inkl.

Pannekake fra Hoi An

Til lunsj i dag blir en en lokal rett, Banh Xeo Hoi An. En av våre favorittretter i Vietnam, dere kan også prøve å lage den selv sammen med vår mesterkokk. 

Dag 7: Hoi An

– – 07.07.18 – –

Hele dagen fri til å utforske dette sjarmerende stedet på egenhånd.

Frokost inkl.

Dag 8: Hoi An

– – 08.07.18 – –

Hele dagen fri til å utforske dette sjarmerende stedet på egenhånd.

Frokost inkl.

Dag 9: Hoi An – Nha Trang

– – 09.07.18 – –

Formiddagen fri før vi setter kursen til flyplassen i Da Nang for en kort flyreise (40 min) til kystbyen Nha Trang, her sjekker vi inn på vårt flotte hotell Amiana Resort.

Nha Trang
Vi har nå valg og flytte våre fridager til Nha Trang, stedet gir dere mange muligheter til utflukter og opplevelser. Her kan dere bl.a. besøke små sjarmerende fiskerlandbyer, båtturer ut til de omkringliggende øyene for ikke å glemme salt slettene som ikke ligger langt unna. Vårt hotell ligger litt utenfor selve byen, hotellet tilbyr gratis shuttlebus til sentrum flere ganger daglig. Ønsker du bare å slappe av har hotellet foruten en nydelig privat lagune to store basseng, det ene et saltvanns basseng på hele 2500 m2 det at andre et ferskvannbasseng på 700 m2. Du kan også prøve hotellets egen SPA avdeling med mudderbad.

Frokost inkl.

Dag 10: Nha Trang

– – 10.07.18 – –

Hele dagen fri til å slappe av i hotellets lagune eller et av svømmebassengene. Dagen gir deg også muligheter til å utforske nærområdet på egenhånd.

Frokost inkl.

Dag 11: Nha Trang

– – 11.07.18 – –

Hele dagen fri til å slappe av i hotellets lagune eller et av svømmebassengene. Dagen gir deg også muligheter til å utforske nærområdet på egenhånd.

Frokost inkl.

Dag 12: Nha Trang

– – 12.07.18 – –

Hele dagen fri til å slappe av i hotellets lagune eller et av svømmebassengene. Dagen gir deg også muligheter til å utforske nærområdet på egenhånd.

På kvelden samles vi til en felles middag på hotellet.

Frokost, Middag inkl.

Dag 13: Nha Trang – Ho Chi Minh City

– – 13.07.18 – –

Etter en god frokost på hotellet setter vi kursen til flyplassen i Nha Trang for den korte flyreisen til Ho Chi Minh City (Saigon). Ankommer Ho Chi Minh City og reiser straks til en av våre favoritt restauranter for lunsj.

Etter lunsj tar vi dere med på en «bli kjent» runde der vi viser dere gjenforenings palasset, Notre Dame katedralen, det gamle posthuset. Vi stopper også ved det store markedet i byen, Ben Thanh.

Etter sightseeingen sjekker vi inn på vårt hotell i sentrum av byen, resten av dagen fri til egen disposisjon.

Frokost, Lunsj inkl.

Dag 14: Ho Chi Minh City (Cu Chi)

– – 14.07.18 – –

I formiddag etter frokost reiser vi en tur ut til de berømte Cu Chi tunnelene. En underjordisk landsby utgravd av Cu Chi geriljaen for hånd under krigene mot franskmennene og amerikanerne. Det underjordiske nettverket består av tunneler og ganger som strekker seg over 200 km. Komplekset er bygd i tre etasjer og inneholdt både kjøkken, sykestuer, kontorer og fangegroper. En liten del av tunnelene er utgravd slik at turister har en mulighet til å komme ned og kan få en liten følelse på hvordan det var å oppholde seg der.

Tilbake til Ho Chi Minh City ved lunsjtider og spiser en velsmakende lunsj på en av byens flotte restauranter. For de som ønsker vil det etter lunsj bli mulighet for et besøk til krigsmuseet som ligger ved siden av restauranten. De som ikke ønsker dette blir kjørt på hotellet.

Resten av dagen fri til å utforske byen på egenhånd.

Frokost, Lunsj inkl.

Dag 15: Ho Chi Minh City (Mekong)

– – 15.07.18 – –

Denne morgenen skal vi ta dere med på et av turens mange høydepunkter, i dag skal vi besøke Mekong Deltaet. Deltaet er Vietnams risbolle nr. 1 med hele 3 avlinger ris pr. år og er en stor bidragsyter til Vietnams og andre lands matfat.

Ankommer Ben Tre et fredfylt sted uten masseturisme og går om bord i vår flotte båt. Her får vi en tur rundt strange kanaler og ser dagliglivet passere i sakte tempo. Går ut av båten og spaserer langs elvebredden og nyter lokalbefolkningens fredelige hverdag. Stikker innom en av familiebedriftene som produserer det meste som går an å få ut av en kokosnøtt. Alt fra suvenirer til kokskarameller produseres på løpende bånd, det meste for hånd og enkle metoder. Disse familiebedriftene er typisk for deltaet og produserer varer for levering i hele Vietnam.

Ankommer vår restaurant liggende idyllisk langs elvebredden og spiser en smakfull lunsj med stedets spesialiteter. Etter lunsj går vi ombord i båten igjen for en rolig ferd på elven til vi ankommer byen Ben Tre og vår ventende buss som skal ta oss tilbake til Ho Chi Minh City.

I kveld samles vi for en avskjedsmiddag på en av byens mange flotte restauranter

Resten av kvelden fri til egen disposisjon.

Frokost, Lunsj, Middag inkl.

Cruise på Mekong

En dag full av opplevelser i Mekong Deltaet.

Dag 16: Ho Chi Minh City – Hjemreise

– – 16.07.18 – –

Hele dagen til disposisjon i Ho Chi Minh City før avreise flyplassen på kvelden.

Frokost, Måltider på flyreisen inkl.

Dag 17: Ankomst Oslo Lufthavn

– – 17.07.18 – –

Ankommer Oslo Lufthavn på morgenen etter en fantastisk reise til Vietnam.

Måltider på flyreisen inkl.

5 stjerners hotell

Silk Path Hotel
Hanoi

Sentralt plassert i gamlebyen i Hanoi, kun 10 min. gange til Hoan Kiem sjøen. Lett tilgang til gode og rimelige fortausrestauranter i nærheten.

Hotellet har sitteplasser ute, trimrom og egen lese-lounge. Flotte, store og lyse rom, frokosten som serveres på hotellet er noe av det bedre som finnes i denne kategorien.

HOTELLETS HJEMMESIDE
5 stjerners hotell

Huong Hai Sealife
Ha Long Bay

Huong Hai Sealife gir deg et luksuriøs opphold og cruiser i de flotteste områdene i Ha Long Bay, -Bai Tu Long Bay.

Store flotte lugarer med privat bad og egen balkong. Fasiliteter som bar, restaurant, soldekk og massasjerom

BÅTENS HJEMMESIDE
5 stjerners hotell

The Beach
Hoi An

The Beach ligger helt nede ved Cua Dai stranden hotellet disponerer 2 svømmebasseng samt en strand rett ved hotellet, et stort basseng samt hotellets private sandstrand står til din disposisjon. Her er det bare å nyte dagene. Hotellet har også gratis sykkelutleie, så det er bare å sette seg på for å utforske nærområdet.

Hotellet har spa avdeling, gratis shuttlebuss til Hoi An (10 min til gamlebyen). Rett utenfor finner du mange gode lokale restauranter. Kort avstand til små sjarmerende landsbyer. Les hva gjestene mener om hotellet her på TripAdvisor her.

HOTELLETS HJEMMESIDE
5 stjerners hotell

Amiana Resort
Nha Trang

Amiana er et luksuriøst femstjerners resort som ligger i ett rolig hjørne av Nha Trang med fantastisk utsikt over bukta og byen. Har også sin vakre private lagune.

Hotellet ligger i nordenden av Nha Trang og er et glimrende utgangspunkt til å utforske lokale små fiskerlandsbyer og ikke minst saltslettene. Shuttlebuss til byen er gratis.

HOTELLETS HJEMMESIDE
5 stjerners hotell

Paragon Hotel Saigon
Ho Chi Minh City

Paragon Saigon ligger veldig sentralt plassert i sentrum av Saigon. Kort avstand til markeder, shoppingsentre og mange gode restauranter. Flotte og store rom.

Hotellet har egen spa avdeling og har et svømmebasseng på taket. I toppetasjene er det også bar og restaurant. Så her kan dere nyte utsikt utover Saigon i de sene timer.

HOTELLETS HJEMMESIDE

Mars 2018
Vietnam -nord til sør-

Vi hadde en super tur fra nord til sør mars 2018. Opplevelser på løpende bånd, Takk til Tom som ga oss opplevelser vi aldri ville funnet selv Anbefaler Saigon Tours AS til alle som vil til Vietnam

Line Wanberg, 1084 Oslo

Februar 2018
Vietnam -nord til sør-

Vi deltok på en fantastisk nyttårstur med Saigon Tours i februar 2018. Et veldig flott opplegg der vi fikk oppleve folkelivet i by og land, tatt med på spennende aktiviteter til vanns og på land, kultur og historie – sol og bad. For oss et passe opplegg med organiserte opplegg og fri tid til disposisjon.

Inger Lise Pettersen, 8646 Korgen

November 2017
Kambodsja & Vietnam

Vi deltok på turen til Kambodsja og Sør-Vietnam i november/desember 2017. Vi var veldig fornøyd med Saigon Tours på reisen «Vietnam fra Nord til Sør» som vi deltok på januar/februar 2016, så forventningene var skyhøye denne gang. De ble oppfylt til det fulle! 17 dager senere reiste vi hjem proppfulle av så mange fine opplevelser at det vil ta lang tid å fordøye alt.

Tone K. Nygård, 1446 Drøbak

Oktober 2017
Vietnam -nord til sør-

Vi dro 28/10 og hjem 10/11. Fra nord i Hanoi til sør i Saigon. En fantastisk tur på alle måter. Strålende reiseleder. Kunnskapsrik, tolerant, språkmektig og en overraskende flott sangstemme. Busser og guider, mat, hoteller alt var topp fra dag en. Saigon Tours AS anbefales på det sterkeste. Vi kommer veldig gjerne tilbake for å nyte litt mer strandliv og motorsykkel.

Marit Vestre Evensen, 0258 Oslo

November 2016
Kambodsja & Sør-Vietnam

Vi hadde en kjempeflott tur til Kambodsja og sør-Vietnam. Opplegget var som forrige tur helt perfekt. Et flott program med dyktige lokale guider. Hotellene var som tidligere i toppklasse. Besøket i Angkor Wat var enestående. Denne turen hadde også overnatting i en lodge i Mekong deltaet før en 3 dagers båttur i deltaet. Avslutningen på øya Phu Quoc gjorde prikken over i en.

Birger Andersen, 1480 Slattum

November 2016
Vietnam -nord til sør-

Å kjøpe seg en reise er egentlig å kjøpe seg en drøm. Denne turen oppfylte drømmen. En behagelig og kunnskapsrik norsk reiseleder og et opplegg spekket med opplevelser, og som i tillegg gikk «på skinner», gjorde at vi fikk oppfylt drømmen.
Med andre ord- en kjempefin tur!

Unni Mathisen, 1605 Fredrikstad

November 2016
Vietnam -nord til sør-

Vi vil gjerne takke for en fantastisk tur med et hyggelig reisefølge. Vi har vært på mange felles reiser både i Sør-Amerika, Afrika og ikke minst i Asia, men til vår store positive overraskelse ble opplegget til Saigon Tours AS det beste vi har vært med på.
Lykke til med deres nye reiser!

Liv Birch Aune, 1396 Billingstad

November 2016
Vietnam -nord til sør-

Takk for en fantastisk opplevelse. Det som gjorde ferien så unik, skyldes nok at du var tilstedeværende, snakket språket og kjenner landet, -og at dine personlige refleksjoner var interessante. Det å bli tatt utenom «main touriststream» gjorde opplevelsene ekstra bra. Det var vår første tur til Asia, og det har gitt mersmak, men denne ferien gjør kanskje til at vi legger lista vel høyt for videre opplevelser?

Lasse Svendsen, 4846 Arendal

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Gjennom sosiale medier kan vi dele informasjon, oppdateringer og vise deg våre nye spennende reiser og tilbud. Samtidig er dette arenaer hvor du enkelt kan kommunisere med oss, dele dine historier, bilder og videoer.

LES VÅRE TILBAKEMELDINGER PÅ FACEBOOK HER!