rundreise

Rundreise

reisens-varighet

16 dager

fridager

Fridager i Hoi An

hotellkategori

4/5 stjerner

HANOI – HA LONG BAY – HOI AN – HO CHI MINH CITY – MEKONG

Sommeren 2019 tar vi deg med på en spennende og opplevelsesrik reise til Vietnam. Vi starter i nord og Hanoi der vi får et innblikk i landets historie og kultur, samt oppleve menneskenes dagligliv på nært hold. Setter kursen videre ut til Ha Long Bay der vi skal delta på et fantastisk overnattings cruise med Paradise Elegance i den vakre bukten. Her kan du bare lene deg tilbake å nyte det vakre landskapet som passerer i sakte film enten fra soldekket eller din private balkong (alle lugarer har private balkonger).

Fortsetter reisen sørover og til den vakre og sjarmerende stedet Hoi An. her har vi lagt inn fridager som kan nytes ved bassengkanten, havet eller oppleve den sjarmerende gamlebyen eller de små landsbyene i nærheten. Vårt hotell ligger helt nede ved havet noe som gir deg muligheter for en dukkert i havet, eller bare ligge på hotellets strand for å slappe helt av. Under oppholdet har vi også lagt inn utflukt til en fiskerlandsby med båttur på elva og opplever de lokale fiskerne.

Turen avsluttes i Ho Chi Minh City eller Saigon som byen fortsatt kalles. Her skal vi bl.a. besøke Cu Chi tunnelene og et eventyr på Mekong-deltaet.

I sommer har vi også avreise den 05.07.2019.
LES MER HER!

-REIS MED SAIGON TOURS AS-
Reiseleder

Denne reisen har norsk reiseleder!

Reiseperiode:
28.06.2019 – 13.07.2019

kr 22 650,00

pr. person i delt dobbeltrom

Enkeltrom: kr 26 950,00

Alle priser gjelder avreise Oslo Lufthavn
Depositum kr 2 000,00 pr. person

BESTILL REISEN HER

LEDIGE PLASSER

Medlem av:

Vietnam

16 dager Sommer i Vietnam

Program & Detaljer

Hva er inkludert?

Alt du leser i programmet nedefor av utflukter, måltider, hoteller  samt alle flyreiser er inkludert i prisen kr 22 650,00 pr. person i delt dobbeltrom . Saigon Tours AS benytter ikke fra priser.

Dag 1: Avreise Oslo Lufthavn

– – 28.06.19 – –

Avreise fra Oslo Lufthavn på formiddagen, flybytte og direkte til Hanoi, Vietnam.

Måltider på flyreisen inkl.

Dag 2: Ankomst Hanoi

– – 29.06.19 – –

Ankommer Hanoi kl. 12:30 og den norske reiselederen møter dere på flyplassen ved ankomst. En kort busstur til hotellet for innsjekking og avslapping etter flyreisen.

På kvelden tar vi dere med ned i sentrum av byen og viser dere gamlebyen og Hanois liv og røre, etter den korte spaserturen ankommer vi byens Water Puppet Show, en unik nordvietnamesisk kunstform som skildrer scener fra livet på landet og episoder av nasjonal historie. Historien blir fortalt ved hjelp av dukker som beveger seg på vannet.

I kveld skal vi gi dere en smak av Vietnam, en fantastisk velkomstmiddag venter dere på en av Hanois flotteste restauranter.

Velkomstmiddag inkl.

Dag 3: Hanoi

– – 30.06.19 – –

Etter en god og velsmakende frokost på hotellet starter dagen med besøk til komplekset som er dedikert til Ho Chi Minh eller Bac Ho (onkel Ho) og inneholder Ho Chi Minh mausoleet, Presidentpalasset og Ho Chi Minhs siste bosted, hans hus på stylter. Huset på stylter ligger på et idyllisk sted og var en gave fra lokalbefolkningen, dette ble hans bolig og kontor helt fram til hans død i 1969.

Tar også en titt på pagoden på en søyle (One Pillar Pagoda) som ligger på samme sted.

Fortsetter sightseeingen med et besøk Van Mieu-Quoc Tu Giam (Temple of Literature og vietnams første universitet) som ble bygget i 11. århundre før vi spiser en velsmakende lunsj i en av Hanois mange gode restauranter.

Etter lunsj tar vi turen til Hanois travle marked, her vandrer vi rundt og får med oss den helt spesielle atmosfæren på stedet. Hit kommer mennesker fra fjern og nærliggende landsbyer for å selge sine varer.

Resten av ettermiddagen/kvelden fri til egen disposisjon.

Frokost, Lunsj inkl.

Dag 4: Hanoi  – Ha Long Bay

– – 01.07.19 – –

Etter frokost setter vi kursen ut til Ha Long Bay og skal være med på et fantastisk cruise i denne vakre bukten. Sjekker inn på båten og får servert en smakfull lunsj.

Under cruiset får vi oppleve en ekte fiskerlandsby der menneskene lever på og av havet. Mange tilbringer hele sitt liv ute på flåtene som husene står på, landsbyens barn har også sin skolegang her ute på havet. Cruisemannskapet arrangerer et matkurs der dere lærer å lage Nem (friterte vårruller) og blomsterdekorasjoner laget av rotgrønnsaker. Mens båten står rolig er det muligheter for å bade fra båtens badeplattform eller leie kajakk for å utforske nærliggende strender og eller de mange fjelltoppene som stikker opp av vannet.

På kvelden serveres en 5 retters meny der dere kan velge mellom havets delikatesser eller en god biff. På kvelden kan dere bare nyte dette vakre stedet fra båtens soldekk sammen med noe godt i glasset. Kanskje dere ønsker å prøve fiskelykken fra båten etter at den har ankret opp for kvelden. Fiskestenger får dere av mannskapet.

Frokost, Lunsj, Middag inkl.

Dag 5: Ha Long Bay – Hoi An

– – 02.07.19 – –

Dagen i dag starter med en Tai Chi leksjon på soldekket for morgenfuglene etterfulgt av velsmakende vietnamesisk kaffe eller te.

Frokost serveres og båten fortsetter sitt cruise i den vakre bukten.

Etter frokost tar vi turen innom Suprise Cave som er Ha Long Bays største grotte vakkert dekorert av naturlige stalagmitter og stalaktitter. Denne grotten er verdt et besøk og bærer navnet sitt med det rette.

Etter besøket her setter båten sakte kursen tilbake til havnen mens vi får servert en deilig brunsj. Ankommer havnen ca. 11:00 og setter kursen til Hanoi for en kort flyreise til Da Nang. Ankommer Da Nang etter 1 times flyreise og setter kursen straks til vårt hotell i Hoi An som ligger helt nede ved Cua Dai stranden.

Vårt hotell her er Little Beach, muligheter for oppgradering til 5 * Palm Garden hvis dette ønskes. Pris for oppgradering er kr 2 300,00 pr. person i delt dobbeltrom.

Resten av kvelden fri.

Lett Frokost, Brunsj inkl.

Dag 6: Hoi An

– – 03.07.19 – –

Etter en god frokost på hotellet skal vi i dag ta dere med på en utflukt der dere kommer tett inn på dagliglivet i Hoi An, vi begynner med et besøk til en fiskerlandsby der dere får ta del i enkle fiske teknikker som å kaste garn, fiske med nett fra en av elvens mange særegne fiske installasjoner, her må både armer og bein benyttes. De spesielle vietnamesiske kurvbåtene skal dere også lære å beherske, ikke enkelt da kurvbåtene er runde.

Etter seansen på elva skal vi nå ut på en flott sykkeltur på ca. 4 km, turen går gjennom små landsbyer på stier langs grønne rismarker. Sykkelturen gir dere et tett innblikk i livet til de som bor langs ruten en seanse som garantert vil gi inntrykk og en opplevelse av å være i en fjern verden og tidsalder.

Ankommer Tra Que – en økologisk urte/grønnsaks landsby og spiser en velsmakende og «selvlagd» lunsj. Men først skal kokken vise dere hvordan man lager denne landsbyens spesielle rett – Banh Xeo, de som vil kan også prøve å lage denne retten med hjelp fra stedets kyndige kokk. Vi andre kan bare lene oss tilbake å få maten servert.

Ettermiddagen og kvelden fri til å utforske stedet på egenhånd.

Frokost, Lunsj inkl.

Pannekake fra Hoi An

Til lunsj i dag blir en en lokal rett, Banh Xeo Hoi An. En av våre favorittretter i Vietnam, dere kan også prøve å lage den selv sammen med vår mesterkokk. 

Dag 7: Hoi An

– – 04.07.19 – –

Hele dagen fri til å utforske dette sjarmerende stedet på egenhånd.

Frokost inkl.

Dag 8: Hoi An

– – 05.07.19 – –

Hele dagen fri til å utforske dette sjarmerende stedet på egenhånd.

Frokost inkl.

Dag 9: Hoi An

– – 06.07.19 – –

Hele dagen fri til å utforske dette sjarmerende stedet på egenhånd.

Frokost inkl.

Dag 10: Hoi An

– – 07.07.19 – –

Hele dagen fri til å utforske dette sjarmerende stedet på egenhånd.

Frokost inkl.

Dag 11: Hoi An

– – 08.07.19 – –

Hele dagen fri til å utforske dette sjarmerende stedet på egenhånd.

Frokost inkl.

Dag 12: Hoi An – Ho Chi Minh City

– – 09.07.19 – –

Etter en god frokost på hotellet setter vi kursen til flyplassen i Da Nang for den korte flyreisen til Ho Chi Minh City (Saigon). Ankommer Ho Chi Minh City og reiser straks til en av våre favoritt restauranter for lunsj.

Etter lunsj tar vi dere med på en «bli kjent» runde der vi viser dere gjenforenings palasset, Notre Dame katedralen, det gamle posthuset. Vi stopper også ved det store markedet i byen, Ben Thanh.

Etter sightseeingen sjekker vi inn på vårt hotell i sentrum av byen med kort avstand til byens mange severdigheter.

Kvelden fri til og utforske byen på egenhånd.

Frokost, Lunsj inkl.

Dag 13: Ho Chi Minh City (Cu Chi)

– – 10.07.19 – –

I formiddag etter frokost reiser vi en tur ut til de berømte Cu Chi tunnelene. En underjordisk landsby utgravd av Cu Chi geriljaen for hånd under krigene mot franskmennene og amerikanerne. Det underjordiske nettverket består av tunneler og ganger som strekker seg over 200 km. Komplekset er bygd i tre etasjer og inneholdt både kjøkken, sykestuer, kontorer og fangegroper. En liten del av tunnelene er utgravd slik at turister har en mulighet til å komme ned og kan få en liten følelse på hvordan det var å oppholde seg der.

Tilbake til Ho Chi Minh City ved lunsjtider og spiser en velsmakende lunsj på en av byens mange flotte restauranter. For de som ønsker vil det etter lunsj bli mulighet for et besøk til krigsmuseet som ligger ved siden av restauranten. De som ikke ønsker dette blir kjørt på hotellet.

Resten av dagen fri til å utforske byen på egenhånd.

Frokost, Lunsj inkl.

Dag 14: Ho Chi Minh City (Mekong)

– – 11.07.19 – –

Denne morgenen skal vi ta dere med på et av turens mange høydepunkter, i dag skal vi besøke Mekong Deltaet. Deltaet er Vietnams risbolle nr. 1 med hele 3 avlinger ris pr. år og er en stor bidragsyter til Vietnams og andre lands matfat.

Ankommer Ben Tre og går om bord i vår ventende båt. Her får vi en tur rund små øyer med frodige frukthager, kjører på små kanaler og ser dagliglivet passere i sakte tempo. Går ut av båten og spaserer langs elvebredden og nyter lokalbefolkningens fredelige hverdag. Stikker innom en av de mange familiebedriftene som produserer det meste som går an å få ut av en kokosnøtt. Alt fra suvenirer til kokskarameller produseres på løpende bånd, det meste for hånd og enkle metoder. Disse familiebedriftene er typisk for deltaet og produserer varer for levering i hele Vietnam.

Ankommer vår restaurant i deltaet og spiser en smakfull lunsj med stedets spesialiteter. Etter lunsj går vi ombord i båten igjen for en rolig ferd på elven til vi ankommer Ben Tre og vår ventende buss som skal ta oss tilbake til Ho Chi Minh City.

Siste kveld i Vietnam og vi samles for en felles avskjedmiddag på en av byens mange flotte restauranter.

Frokost, Lunsj, Middag inkl.

Cruise på Mekong

En dag full av opplevelser i Mekong Deltaet.

Dag 15: Ho Chi Minh City – Hjemreise

– – 12.07.19 – –

Hele dagen til disposisjon i Ho Chi Minh City før avreise flyplassen på kvelden for flyreisen hjem.

Frokost, Måltider på flyreisen inkl.

Dag 16: Ankomst Oslo Lufthavn

– – 13.07.19 – –

Ankommer Oslo Lufthavn på formiddagen etter en fantastisk reise til Vietnam.

Måltider på flyreisen inkl.

BESTILL REISEN HER

Hoi An på sommeren

Hoi An og midtre deler av Vietnam er det beste og sikreste stedet om sommeren, vi har i alle år hatt flott vær under fridagene og våre gjester har storkost seg. Hotellene som vi benytter på denne reisen ligger også helt nede ved stranden. Hvis du oppgraderer til Palm Garden gir det deg direkte aksess til deres egen strand ned på Cua Dai beach. Little Beach ligger også nede ved stranden men her må du gå litt lengre (ca. 5 min), Little Beach har en fantastisk service og ikke minst med sin varierte og smakfulle frokostbuffet er dette hotellet en favoritt for mange.

Hoi An er også stedet der du kan fylle opp dagene med andre aktiviteter. Vi kommer også i år til å arrangere en tur ut til Cham Island for snorkeling og bading for de som måtte ønske dette samt andre andre små eventyr.

PS: På sommeren der du ønsker fridager med avslapping og sol bør du unngå steder som Phu Quoc da det lenger sør regner oftere og mer på sommeren.

hoteller-på-reisen

HANOI – HA LONG BAY – HOI AN – HO CHI MINH CITY

5 stjerners hotell

Lan Vien Hotel
Hanoi

Sentralt plassert i Hanoi, kun 5 min. gange til Hoan Kiem sjøen. Lett tilgang til gode og rimelige fortausrestauranter i nærheten.

Hotellet har sitteplasser ute, trimrom og egen lese-lounge. Flotte, store og lyse rom alle med vindu.

HOTELLETS HJEMMESIDE
5 stjerners hotell

Paradise Elegance
Ha Long Bay

Paradise Elegance er en av Ha Long Bays flotteste båter med alle fasiliteter.  I motsetning til andre båter i bukten har Elegnace privat balkong der du kan sitte i fred og ro og nyte dette vakre landskapet.

Store og romslige lugarer med privat bad og aircondition. Et stort soldekk og romslig uteplass både i front, i akterenden samt på sidene gir deg de beste opplevelser. Båten har også en liten SPA avdeling.

BÅTENS HJEMMESIDE

Velg ditt hotell i Hoi An

5 stjerners hotell

Little Beach
Hoi An

The Beach ligger helt nede ved Cua Dai stranden hotellet disponerer 2 svømmebasseng samt en strand rett ved hotellet, et stort basseng samt hotellets private sandstrand står til din disposisjon. Her er det bare å nyte dagene. Hotellet har også gratis sykkelutleie, så det er bare å sette seg på for å utforske nærområdet.

Hotellet har spa avdeling, gratis shuttlebuss til Hoi An (10 min til gamlebyen). Rett utenfor finner du mange gode lokale restauranter. Kort avstand til små sjarmerende landsbyer. Les hva gjestene mener om hotellet her på TripAdvisor her.

HOTELLETS HJEMMESIDE

eller

5 stjerners hotell

Palm Garden
Hoi An

Palm Grarden ligger helt nede ved Cua Dai stranden hotellet disponerer 2 svømmebasseng samt en egen strand, et stort basseng står også til din disposisjon. Her er det bare å nyte dagene. Hotellet har sykkelutleie, så det er bare å sette seg på for å utforske nærområdet.

Hotellet har spa avdeling, gratis shuttlebuss til Hoi An (10 min til gamlebyen). Rett utenfor finner du mange gode lokale restauranter. Kort avstand til små sjarmerende landsbyer der du kan oppleve ditt livs eventyr.

HOTELLETS HJEMMESIDE
5 stjerners hotell

Paragon Hotel Saigon
Ho Chi Minh City

Paragon Saigon ligger veldig sentralt plassert i sentrum av Saigon. Kort avstand til markeder, shoppingsentre og mange gode restauranter. Flotte og store rom.

Hotellet har egen spa avdeling samt et svømmebasseng på taket. I toppetasjen er det også bar og restaurant, her kan dere nyte utsikt utover Saigon i de sene timer.

HOTELLETS HJEMMESIDE

April 2018
Vietnam -nord til sør-

Vi reiste med Saigon Tours AS fra Hanoi til Saigon, dette var 17 dager med topp kvalitet på alt.
Vi gleder oss på vegne av alle som får oppleve å reise med Saigon Tours AS, deres kjennskap til landet gjorde reisen derfor helt unik.

Nils Hanstad, 3370 Vikersund

Mars 2018
Vietnam -nord til sør-

Vi hadde en super tur fra nord til sør mars 2018. Opplevelser på løpende bånd, Takk til Tom som ga oss opplevelser vi aldri ville funnet selv Anbefaler Saigon Tours AS til alle som vil til Vietnam

Line Wanberg, 1084 Oslo

Februar 2018
Vietnam -nord til sør-

Vi deltok på en fantastisk nyttårstur med Saigon Tours i februar 2018. Et veldig flott opplegg der vi fikk oppleve folkelivet i by og land, tatt med på spennende aktiviteter til vanns og på land, kultur og historie – sol og bad. For oss et passe opplegg med organiserte opplegg og fri tid til disposisjon.

Inger Lise Pettersen, 8646 Korgen

November 2017
Kambodsja & Vietnam

Vi deltok på turen til Kambodsja og Sør-Vietnam i november/desember 2017. Vi var veldig fornøyd med Saigon Tours på reisen «Vietnam fra Nord til Sør» som vi deltok på januar/februar 2016, så forventningene var skyhøye denne gang. De ble oppfylt til det fulle! 17 dager senere reiste vi hjem proppfulle av så mange fine opplevelser at det vil ta lang tid å fordøye alt.

Tone K. Nygård, 1446 Drøbak

Oktober 2017
Vietnam -nord til sør-

Vi dro 28/10 og hjem 10/11. Fra nord i Hanoi til sør i Saigon. En fantastisk tur på alle måter. Strålende reiseleder. Kunnskapsrik, tolerant, språkmektig og en overraskende flott sangstemme. Busser og guider, mat, hoteller alt var topp fra dag en. Saigon Tours AS anbefales på det sterkeste. Vi kommer veldig gjerne tilbake for å nyte litt mer strandliv og motorsykkel.

Marit Vestre Evensen, 0258 Oslo

November 2016
Kambodsja & Sør-Vietnam

Vi hadde en kjempeflott tur til Kambodsja og sør-Vietnam. Opplegget var som forrige tur helt perfekt. Et flott program med dyktige lokale guider. Hotellene var som tidligere i toppklasse. Besøket i Angkor Wat var enestående. Denne turen hadde også overnatting i en lodge i Mekong deltaet før en 3 dagers båttur i deltaet. Avslutningen på øya Phu Quoc gjorde prikken over i en.

Birger Andersen, 1480 Slattum

November 2016
Vietnam -nord til sør-

Å kjøpe seg en reise er egentlig å kjøpe seg en drøm. Denne turen oppfylte drømmen. En behagelig og kunnskapsrik norsk reiseleder og et opplegg spekket med opplevelser, og som i tillegg gikk “på skinner”, gjorde at vi fikk oppfylt drømmen.
Med andre ord- en kjempefin tur!

Unni Mathisen, 1605 Fredrikstad

November 2016
Vietnam -nord til sør-

Vi vil gjerne takke for en fantastisk tur med et hyggelig reisefølge. Vi har vært på mange felles reiser både i Sør-Amerika, Afrika og ikke minst i Asia, men til vår store positive overraskelse ble opplegget til Saigon Tours AS det beste vi har vært med på.
Lykke til med deres nye reiser!

Liv Birch Aune, 1396 Billingstad

November 2016
Vietnam -nord til sør-

Takk for en fantastisk opplevelse. Det som gjorde ferien så unik, skyldes nok at du var tilstedeværende, snakket språket og kjenner landet, -og at dine personlige refleksjoner var interessante. Det å bli tatt utenom «main touriststream» gjorde opplevelsene ekstra bra. Det var vår første tur til Asia, og det har gitt mersmak, men denne ferien gjør kanskje til at vi legger lista vel høyt for videre opplevelser?

Lasse Svendsen, 4846 Arendal

Sommer i Vietnam
16 dager
Avreise: 28.06.19
BESTILL DIN NESTE DRØMMEREISE HER

Problemer med skjemaet?
Send oss en e-post til mail@saigontours.no eller kontakt oss her!

REISEN STARTER OM
0
0
0
0
Dager
0
0
Timer
0
0
Min
0
0
Sek

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Gjennom sosiale medier kan vi dele informasjon, oppdateringer og vise deg våre nye spennende reiser og tilbud. Samtidig er dette arenaer hvor du enkelt kan kommunisere med oss, dele dine historier, bilder og videoer.

LES VÅRE TILBAKEMELDINGER PÅ FACEBOOK HER!