Loading...
Startpakke Ho Chi Minh City 2017-06-01T09:36:29+00:00

STARTPAKKE HO CHI MINH CITY

HO CHI MINH CITY – CU CHI – MEKONG – HO CHI MINH CITY

4 dager / 3 netter

Ho Chi Minh City
Velkommen til Ho Chi Minh City eller Saigon som byen også kalles.
BESTILL STARTPAKKE HER
  • Egen Saigon Tours AS guide.
  • Privat transport i bil/minibuss.
  • Sightseeing i Ho Chi Minh City.
  • Tunnelene i Cu Chi.
  • Dagstur til Ben Tre, Mekong.
  • Hoteller som spesifisert.
  • Måltider som spesifisert.

Dette er et privat reise med privat transport og guiding i Ho Chi Minh City og Mekong. Ønsker du flybillett Norge – Vietnam, gir vi deg et tilbud på dette sammen med pakken.

Startpakke Ho Chi Minh City gir deg en god start for din reise i Vietnam, vi ordner de første dagene i Ho Chi Minh City. Du blir møtt av vår guide ved ankomst flyplassen i Saigon og blir innlosjert på et flott hotell i sentrum av byen. I pakken har vi også inkludert sightseeing i denne travle byen med besøk til det gamle posthuset, gjenforenings palasset og det store markedet Ben Thanh. Utflukter til tunnelene i Cu Chi og en dagstur til Ben Tre i Mekong er også inkl.

Hvorfor velge en startpakke?
En startpakke gir deg en god start på din reise i Vietnam, du blir godt tatt vare på av en Saigon Tours AS guide de første dagene av reisen. Å ha en guide fra oss i starten kan også være verdifullt for resten av reisen da han/hun kan gi dere tips for deres videre ferd i dette flotte landet. Guidene innehar alltid siste informasjon om landet, severdigheter, restauranter, ja simpelthen hva som er verdt å få med seg. En guidebok inneholder masse nytting informasjon, men ting skjer fort og det du leser om og ønsker å besøke kan være stengt eller har flyttet til et annet sted.

STARTPAKKE HO CHI MINH CITY
Pakken inkluderer 3 netter på valgt hotell m/ daglig frokost – lunsj (dag 2 og 3 ) – henting på flyplass/hotell – 1/2 dags utflukt til Cu Chi tunnelene – 1 dags utflukt til Ben Tre, Mekong. Engelskspråklig guide under sightseeinger og utflukter. Privat transport i bil/minibuss.
Pakken kan justeres etter dine behov og ønsker.

Startpakke Ho Chi Minh City

DAGSPROGRAM

Dag 1: Ankomst Ho Chi Minh City

Ankommer Ho Chi Minh City og vår guide venter på dere ved ankomst. Guiden tar dere med til sentrum av Ho Chi Minh city for innsjekk på deres hotell. På ettermiddagen bli det by-sightseeing for å gjøre dere kjent med byen, det blir bl.a. et besøk til gjenforeningspalasset, det gamle posthuset og det store markedet Ben Thanh.

Resten av ettermiddagen/kvelden fri og overnatter i Saigon.

Dag 2: Ho Chi Minh City – Cu Chi (Frokost, Lunsj inkl.)

Etter en god frokost på hotellet blir dere hentet av guiden for en 1/2 dagstur til tunnelen i Cu Chi.

Cu Chi Tunnelene -en underjordisk gangsystem utgravd av Cu Chi geriljaen for hånd under kampen for å bekjempe franskmennene og amerikanerne. Det underjordiske nettverket består av tunneler og ganger som strekker seg over 200 km. Komplekset er bygd i tre etasjer og inneholdt både kjøkken, sykestuer, kontorer og fangegroper. En liten del av tunnelene er utgravd slik at turister har en mulighet til å komme ned og kan få en liten følelse på hvordan det var å oppholde seg der.

Tilbake til Ho Chi Minh City ved lunsjtider og spiser en velsmakende lunsj på en av byens mange flotte restauranter.

Resten av dagen fri og overnatter i Saigon.

Dag 3: Ho Chi Minh City – Mekong Delta (Frokost, Lunsj inkl.)

Denne morgenen skal vi ta dere med på et sør-Vietnams høydepunkter, i dag skal dere besøke Mekong Deltaet. Deltaet er Vietnams risbolle nr. 1 med hele 3 avlinger ris pr. år og er en stor bidragsyter til Vietnams og andre lands matfat.

Ankommer Ben Tre og her går dere ombord i en ventende båt. Her får dere en tur rundt små øyer med frodige frukthager, kjører på små kanaler og ser dagliglivet passere i sakte tempo. Går ut av båten og spaserer langs elvebredden og nyter lokalbefolkningens fredelige hverdag. Stikker innom en av de mange familiebedriftene som produserer det meste som går an å få ut av en kokosnøtt. Alt fra suvenirer til kokskarameller produseres på løpende bånd, det meste for hånd og enkle metoder. Disse familiebedriftene er typisk for deltaet og produserer varer for levering i hele Vietnam.

Ankommer vår restaurant i deltaet og spiser en smakfull lunsj med stedets spesialiteter. Etter lunsj går vi ombord i båten igjen for en rolig ferd på elven til vi ankommer My Tho og vår ventende bil som skal ta dere tilbake til Ho Chi Minh City.

Resten av ettermiddagen/kvelden fri til å utforske byen på egenhånd.

Dag 4: Ho Chi Minh City (Frokost inkl.)

Spiser en god frokost på hotellet, utsjekking er senest kl. 12 og nå fortsetter dere på egenhånd.

— Program Slutt —

Du/dere fortsetter nå reisen på egenhånd, kjøper du flybilletter av oss kan disse tilpasses i forhold til lengde på oppholdet i Vietnam, også hvor dere vil reise hjem i fra Ho Chi Minh City (Saigon) eller Hanoi.

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Gjennom sosiale medier kan vi dele informasjon, oppdateringer og vise deg våre nye spennende reiser og tilbud. Samtidig er dette arenaer hvor du enkelt kan kommunisere med oss, ved og blant annet dele dine historier, bilder og videoer.

LES VÅRE TILBAKEMELDINGER PÅ FACEBOOK HER!