Loading...
Startpakke Hanoi 2017-06-01T11:02:17+00:00

STARTPAKKE HANOI

HANOI – HA LONG BAY – HANOI

4 dager / 3 netter

HANOI
Hoan Kiem sjøen i sentrum av Hanoi, et yrende folkeliv venter deg på kvelden.
BESTILL STARTPAKKE HER
  • Egen Saigon Tours AS guide.
  • Privat transport i bil/minibuss.
  • Sightseeing i Hanoi.
  • 2 dagers cruise i Ha Long Bay.
  • Gamlebyen i Hanoi.
  • Hoteller som spesifisert.
  • Måltider som spesifisert.

Dette er et privat reise med privat transport og guiding i Hanoi og Ha Long Bay. Ønsker du flybillett Norge – Vietnam, gir vi deg et tilbud på dette sammen med pakken.

Starpakke Hanoi gir deg en god start for din reise i Vietnam, vi ordner de første dagene i Hanoi. Du blir møtt av vår guide ved ankomst flyplassen i Hanoi og blir innlosjert på et flott hotell i sentrum av byen. I pakken har vi også inkludert sightseeing i denne travle byen med besøk til Gamlebyen, Ho Chi Minh Mausoleet, Temle of Litterature. Pakken avsluttes med et overnattings cruise i Ha Long Bay.

Hvorfor velge en startpakke?
En startpakke gir deg en god start på din reise i Vietnam, du blir godt tatt vare på av en Saigon Tours AS guide de første dagene av reisen. Å ha en guide fra oss i starten kan også være verdifullt for resten av reisen da han/hun kan gi dere tips for deres videre ferd i dette flotte landet. Guidene innehar alltid siste informasjon om landet, severdigheter, restauranter, ja simpelthen hva som er verdt å få med seg. En guidebok inneholder masse nytting informasjon, men ting skjer fort og det du leser om og ønsker å besøke kan være stengt eller har flyttet til et annet sted.

STARTPAKKE HANOI
Pakken inkluderer 2 netter på valgt hotell m/ daglig frokost – lunsj (dag 2 ) – henting på flyplass/hotell – 2 dagers cruise i Ha Long Bay inkl. måltider – Engelskspråklig guide under sightseeinger og utflukter. Privat transport i bil/minibuss.
Pakken kan justeres etter dine behov og ønsker.

Startpakke Hanoi

DAGSPROGRAM

Dag 1: Ankomst Hanoi

Ved ankomst blir dere møtt av vår lokale guide på flyplassen i Hanoi. En kort kjøretur (40min) til hotellet i sentrum av byen.

Etter at dere har slappet litt av på hotellet kommer guiden for å ta dere med på en guidet tur i Old Quarter, den gamle bydelen er byens hjerte og opplever byens pulserende folkeliv. Besøker også Hoan Kiem-sjøen med et besøk til det lille templet Ngoc Son som ligger helt i nordenden av denne idylliske sjøen.

Resten av ettermiddagen/kvelden fri og overnatter i Hanoi.

Dag 2: Hanoi (Frokost, Lunsj inkl.)

Etter en god frokost på hotellet begynner dagen med besøk til komplekset som er dedikert Ho Chi Minh -inneholder Ho Chi Minhs mausoleum (sett kun utvendig på mandager, fredager og ettermiddager, Mausoleet stenger også i september og oktober for årlig vedlikehold), og han hus på søyler som han bodde fra 1958 til 1969 liggende ved Onkel Ho sin private karpedam.

Stedet omfatter også One Pillar Pagoda, opprinnelsen for pagoden går helt tilbake til grunnlaget av byen (1000 års jubileum i 2010).

Reiser videre med et besøk til Van Mieu-Quoc Tu Giam (Litteraturtempelet og Vietnams første universitet) som ble bygget i det 11. århundre før dere spiser en velsmakende lunsj i en av Hanois mange utmerkede restauranter.

Etter lunsj besøker dere Hanois travle marked, her går dere rundt og får oppleve den svært spesielle atmosfæren på stedet. Hit kommer folk fra fjerntliggende og nærliggende landsbyer for å selge sine varer.

Siste post på programmet er Vanndukketeateret, en unik nord-vietnamesisk kunstform som skildrer scener fra det daglige livet på landsbygdene og episoder fra landets lange historie. Alt fortalt ved hjelp av dukker som beveger seg i og på vannet.

Resten av ettermiddagen/kvelden fri og overnatter i Hanoi.

Dag 3: Hanoi – Ha Long Bay (Frokost, Lunsj, Middag inkl.)

En god frokost serveres på hotellet og kl. 08:00 er det avreise til Ha Long Bay fra hotellet. Turen ut til denne vakre bukten tar ca. 3,5 time inkl. en stopp underveis.

Ha Long Bay, en av World Natural Heritages anerkjent av UNESCO med spektakulære kalksteinstopper og små øyer i det smaragdfargede havet i Tonkinbukta.

Ved ankomst, ønskes velkommen om bord sammen med en velkomstdrink før du sjekker inn. Båten starter opp og lunsj serveres mens dere setter kursen ut i den vakre bukten. Passerer små og store øyer, grotter, fjell av kalkstein, fiskere som bor på sine små båter sammen med familien. Etter lunsj kan dere slappe av på soldekket. Båtens mannskap tar dere med på utflukter under cruisets gang (program varierer avhengig av hvilken pakke dere velger).

På ettermiddagen ankrer båten opp og middag serveres på båten.

Overnatter ombord i flotte lugarer med eget toalett og bad.

Dag 4: Ha Long Bay – Hanoi (Lett Frokost, Brunsj inkl.)

For de som er oppe tidlig vil det være mulighet for en Tai Chi leksjon på soldekket. Tai Chi -en klassisk kinesisk kampøvelse som er basert på filosofien om Yin og Yang, balanse og pusteøvelser er hovedingrediensene og består av en serie med harmoniske bevegelser som er rytmiske og presise, etter endt trening gir deg en følelse av ro, fred og velbehag.

En lett frokost serveres etter Tai Chi leksjonen, bestående av kaffe/te og noe enkelt å bite i. En ny utflukt står på programmet (avhengig av hvilken båt dere velger).

Etter utflukten sjekker dere ut av lugaren og en større frokost/brunsj serveres på båten mens dere nå setter kursen tilbake til havnen, ankommer havnen rundt 10:30.

Reiser tilbake til Hanoi og dere vil ankomme byen rundt kl. 15:00, dere vil nå fortsette deres reise i Vietnam på egenhånd.

— Program Slutt —

Du/dere fortsetter nå reisen på egenhånd, kjøper du flybilletter av oss kan disse tilpasses i forhold til lengde på oppholdet i Vietnam, også hvor dere vil reise hjem i fra Hanoi  eller Ho Chi Minh City (Saigon).

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Gjennom sosiale medier kan vi dele informasjon, oppdateringer og vise deg våre nye spennende reiser og tilbud. Samtidig er dette arenaer hvor du enkelt kan kommunisere med oss, ved og blant annet dele dine historier, bilder og videoer.

LES VÅRE TILBAKEMELDINGER PÅ FACEBOOK HER!